dijous, 18 d’agost del 2016

CF LLORET 3 - 0 AT. SANT POL

Afinant la punteria

Nova victòria en pretemporada del CF Lloret. Va ser per 3-0 davant de l’Atlètic Sant Pol, amb un gol de Gousmani Sanneh, en la primera part, i dues dianes de Peti, a la represa.

Quatre de quatre. Els homes d’Edu Urdiales, fins al moment, estan completant una pretemporada pràcticament perfecta, guanyant tots els enfrontaments. Aquest dimecres, contra l’Atlètic Sant Pol, els lloretencs van tornar a posar-se a prova i van aprovar, de nou, amb bona nota. La primera part va ser molt igualada i es va arribar al descans amb un triomf momentani d’1-0, gràcies a un gol de Gousmani Sanneh, que va firmar la seva tercera diana amb la samarreta blava. En el segon temps, el Lloret va ser superior i Peti, amb un doblet, va tancar el marcador amb el definitiu 3-0.

La pròxima cita serà el Torneig Selva Marítima. Els lloretencs s’enfrontaran a la UE Tossa, que farà d’amfitrió, i al CD Blanes. Serà aquest diumenge, a partir de les 18.00 h.

CF Lloret: Tuscà, Juanpi, Aniol, Cardona, Puntí, Romero, Ivi, Abder, Esqueu, Carlos i Gousmani
També van jugar: Jordi Valls, Aparicio, Poderoso, Majó, Riky, Enchi, Portavella, Peti i Bader

Gols: 1-0 Gousmani, 2-0 Peti i 3-0 Peti

Incidències: Quart partit amistós de pretemporada. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).