dilluns, 22 d’agost del 2016

TORNEIG TRIANGULAR SELVA MARÍTIMA


El 13è Selva Marítima s’escapa en els penals

Jordi Valls, capità del CF Lloret, recollint el premi de segon classificat.

El Club de Futbol Lloret no va poder guanyar el torneig, tot i arribar amb opcions fins al final. El campió va ser la Unió Esportiva Tossa, que va comptar amb més encert a la tanda de penals. El Club Deportiu Blanes, per la seva part, va ser el tercer classificat d’un esdeveniment que va tenir lloc al camp municipal de Tossa de Mar.

Tot i perdre en els penals i no poder aixecar el trofeu per sisena vegada consecutiva, el Lloret continua invicte en aquesta pretemporada. Aquest diumenge, en la disputa de la 13a edició del Torneig Triangular Selva Marítima, va aconseguir un triomf davant del Blanes (1-2) i un empat contra el Tossa (1-1). Urdiales continua observant els nous jugadors per tal de confeccionar, en les pròximes hores, la plantilla definitiva que competirà a la Primera Catalana.

El Selva Marítima d’enguany es va disputar al camp de futbol de Tossa de Mar. El primer partit va enfrontar al Lloret i al Blanes i el resultat va ser de victòria lloretenca, per un marcador d’1-2, gràcies als gols de Bader i Gousmani. Seguidament, va entrar a escena l’equip amfitrió, el Tossa, que va vèncer el conjunt blanenc per 3-2.

Tot es va decidir en el darrer partit entre tossencs i lloretencs. Els 45 minuts de joc van finalitzar amb un empat a 1. El gol del Lloret va ser obra d’Adri Expósito, en un duel en què els d’Edu Urdiales van haver de jugar amb un home menys durant molts minuts, a causa de l’expulsió de Juanpi. El guanyador del torneig va sortir de la tanda de penals. El Lloret no va estar encertat i els seus tres llançadors, Carlos, Riky i Aparicio, van errar en els seus xuts. El porter lloretenc, Jordi Tuscà, va aconseguir aturar un penal però no va ser suficient i el Tossa va trencar l’hegemonia lloretenca en aquest torneig.

El president, Eduard Coloma, present en l'entrega de guardons.
La pròxima cita pel CF Lloret serà aquest diumenge, a partir de les 19.00 h, a casa davant del Girona FC. L’equip entra en les dues setmanes prèvies a l’inici de la competició oficial que, recordem, serà el pròxim 4 de setembre en el camp del CE Manresa.


(Imatges: UE Tossa)