dimarts, 23 de maig del 2017

ACTUALITAT


L’ÚLTIM PARTIT D’EN PERE I EN MICKY



Edu Urdiales:
“Marxen dos amics i tot el que s’ha creat a Lloret és gràcies a ells”

L’última jornada de competició portarà el CF Lloret al camp de la Unió Atlètica d’Horta. Serà un partit especial, de comiats. El segon entrenador, Pere González, i el preparador de porters, Micky González, viuran el seu últim encontre a la banqueta lloretenca. La pròxima temporada, no continuaran en el cos tècnic de la primera plantilla, per motius laborals. D’aquesta manera, Edu Urdiales es veurà obligat a renovar el seu staff.

Pere González ha estat sempre la mà dreta d’Urdiales, des de la seva primera aventura com a entrenador del CF Lloret, la temporada 2010/2011. Tots dos van liderar un equip històric, que va aconseguir tornar, després de molts anys, a la Primera Catalana. Dues temporades després, i amb el fitxatge pel Palamós, es va incorporar el germà d’en Pere, en Micky González, com a preparador de porters. Tots tres, la temporada següent, van tornar a Lloret, on han estat durant 4 anys seguits, assolint cada temporada la permanència a la categoria.

Edu Urdiales, en una entrevista en el programa Lloret Esportiu, de Nova Ràdio Lloret, ha explicat com ha estat la relació amb els seus companys de banqueta, pels quals ha tingut paraules d’agraïment.

Escolta les paraules d’Edu Urdiales en el següent enllaç: