dilluns, 22 de maig del 2017

CF LLORET 1 - 2 CF MOLLET


Derrota en l’últim partit a casa

El CF Lloret va caure derrotat per 1-2 davant del CF Mollet, en la penúltima jornada de la Primera Catalana. Els homes d’Edu Urdiales van encaixar un gol a cada part, per mitjà dels visitants Iván Serrano (19’) i Óscar Casado (65’), i només van poder fer la igualada de manera momentània en un penal transformat per Riky Serralunga (36’), en el darrer partit de la temporada a casa.

El Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar va acomiadar la competició en un duel poc intens entre el Lloret i el Mollet. La balança es va decantar pels vallesans en un partit marcat per la falta de concentració dels dos conjunts, que evidenciava la poca transcendència dels punts que hi havia en joc. Es van produir poques ocasions de gol durant la primera part. El Mollet es va avançar en el minut 19, en una errada defensiva dels locals. Iván Serrano es va quedar sol davant de Tuscà i va fer el primer gol de la tarda. El Lloret va reaccionar en un penal que va transformar Riky, en el minut 36. A la represa, els d’Edu Urdiales van començar millor, però poc a poc es va anar trencar el partit, amb multitud de jugades al contraatac. Fruit d’una d’aquestes accions va arribar el definitiu 1-2. El va fer Óscar Casado. Al final del partit, polèmica. Els lloretencs van veure com l’àrbitre, Galera Serrano, els anul·lava un gol en el llançament d’una falta indirecta dins de l’àrea.

Aquest resultat deixa el Lloret en el sisè lloc de la classificació, amb 50 punts. L’última jornada de la competició es disputarà aquest diumenge. Els lloretencs visitaran el camp de l’Horta, que es jugarà el títol de campió i l’ascens a la Tercera Divisió Nacional.

CF Lloret: Tuscà; Aparicio (Adrián, 68’), Aniol, Poderoso, Puntí; Chino, Majó, Riky, Romero (Juapi, 46’ (Raúl Calvo, 77’)); Mora (Gusmani, 46’) i Narcís (Peti, 68’)

CF Mollet: Garcia, Arroyo, Navarro (Masip, 46’), Solà, Serrano, Casado (Llobet, 66’), Ranchal, Sanz (Velasco, 66’), Castro (Montejo, 46’), Pérez (Parra, 66’) i Gómez

Gols: 0-1 Serrano (19’), 1-1 Riky (p.) (36’), 1-2 Casado (65’)

Àrbitre: Galera Serrano. T.G.: als locals Puntí i Peti, i als visitants Navarro i Solà. T.V.: expulsat, per vermella directa, l’entrenador del Mollet, David Ortiz (84’).


Incidències: Jornada 33 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar). Abans de l’inici del partit, es va guardar un minut de silenci en memòria del pare del jugador local, Raúl Calvo.