dissabte, 19 d’agost del 2017

14è TRIANGULAR SELVA MARÍTIMA


Bon paper en el Selva Marítima més solidari

El CF Lloret va empatar (0-0) davant de la UE Tossa i va superar (5-0) al CD Blanes, amb tres gols de Gusmani Sanneh i dos d’Adrián Expósito. Tot i que en condicions normals, l’equip d’Edu Urdiales hauria estat proclamat campió i hauria aixecat el trofeu, en l’edició d’enguany es va decidir anul·lar els premis en senyal de respecte i condol amb les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils.

Segurament, el futbol era secundari, hores després dels terribles fets que es van produir a les Rambles de la Ciutat Comtal i, més tard, a una de les principals destinacions de la demarcació de Tarragona. Tot i així, el 14è Selva Marítima es va disputar i va comptar amb una imatge molt positiva dels homes d’Edu Urdiales. Després del triomf del Tossa contra el Blanes (1-3), en el primer partit, va ser el torn dels lloretencs. El resultat final, contra els tossencs, va ser d’empat sense gols en un encontre molt igualat i amb poques opcions de gol. En l’últim partit, triomf del Lloret contra el Blanes per un clar 5-0, fruit de la superioritat que va mostrar el conjunt lloretenc. Els anotadors van ser Gusmani, amb un hat trick, i Adrián, que va firmar dos gols.

La notícia negativa de la jornada va ser la lesió de Narcís Caballero en la disputa del partit contra el Tossa. El davanter, que disputava els primers minuts de la pretemporada, va haver de ser traslladat a l’hospital i encara haurà de passar diverses proves per comptar amb un diagnòstic clar.

CF Lloret (vs UE Tossa): Gurt; Juanpi, Calvo, Nil, Portavella; Majó, Riky, Arnau, Sánchez; Narcís i Peke

CF Lloret (vs CD Blanes): Tuscà; Aparicio, Massa, Poderoso, Puntí; Romero, Velis, Bukary, Mora; Adrián i Gusmani
També va jugar: Jordi Valls

Incidències: 14è Torneig Triangular Selva Marítima. Nova Ciutat Esportiva de Blanes.