diumenge, 13 d’agost del 2017

UE CALDES DE MALAVELLA 2 - 3 CF LLORET


Primer triomf amb bones sensacions

El CF Lloret va aconseguir la primera victòria de la temporada. Va ser per 2-3, a domicili, davant de la UE Caldes de Malavella, de la Segona Catalana. Els golejadors lloretencs van ser Àlex Portavella, Rubén Martínez “Peke” i Josep Maria Majó.

Els homes d’Edu Urdiales van obrir el marcador ben d’hora, aprofitant una bona pressió en camp contrari. Àlex Portavella va ser qui va enviar la pilota al fons de la xarxa, després d’aprofitar una bona centrada de Bukary. Els lloretencs tenien el partit controlat, però una errada en la sortida de pilota va provocar l’empat momentani. A la represa, el Caldes va aconseguir el 2-1, amb un xut des de la frontal de l’àrea. Però el Lloret va saber reaccionar, amb l’ambició que el caracteritza. En 5 minuts, l’equip va ser capaç de capgirar el marcador. El 2-2 el va fer Peke, que ja porta dos gols en dos partits, després d’una bona combinació amb Roger Mora. El definitiu 2-3 el va signar Josep Maria Majó, en una jugada combinada amb Chino. Quan faltava poc per acabar, Juanpi va ser expulsat per doble groga, però el marcador ja no es va moure.

La pròxima cita pel Lloret serà aquest divendres, en la disputa del 14è torneig Selva Marítima, que se celebrarà a la Ciutat Esportiva de Blanes. Tot i que el triangular començarà a les 18.30 h, el primer partit dels lloretencs serà a les 19.30 h, contra la UE Tossa. L’últim, a les 20.30 h, davant del CD Blanes.

CF Lloret: Tuscà; Aparicio, Poderoso, Victòria, Puntí; Majó, Ivi, Bukary, Portavella, Adrián i Peke
També van jugar: Gurt, Juanpi, Massa, Arnau, Mora, Velis i Gusmani

Gols: 0-1 Portavella, 1-1, 2-1, 2-2 Peke i 2-3 Majó

Incidències: Segon partit amistós de pretemporada. Camp Municipal Vall·llobera (Caldes de Malavella).