diumenge, 27 d’agost del 2017

CD BESCANÓ 1 - 3 CF LLORET


Afinant la punteria

Nova victòria del CF Lloret, en el penúltim partit de pretemporada, davant del CD Bescanó (1-3). Els homes d’Edu Urdiales van endur-se el triomf gràcies als gols de Rubén Martínez “Peke”, Adrián Expósito i Gusmani Sanneh.

Els lloretencs es van mostrar superiors i van mostrar el potencial ofensiu amb què compten per aquesta temporada. El primer gol selvatà va ser obra de Peke, que continua en inèrcia golejadora i ha estat capaç de veure porteria en tres dels quatre partits que ha jugat al llarg d’aquest mes d’agost. El davanter no va perdonar després d’una passada de la mort de Bukary. La segona diana del Lloret va tornar a ser en una assistència de Bukary, que va centrar per Adrián i, aquest, va enviar la pilota al fons de la xarxa. A la segona part, Gusmani va fer el tercer, després de rebre una passada en profunditat, guanyar l’esquena a la defensa rival, i resoldre a la perfecció davant del porter contrari. Els tres golejadors del partit, per cert, són també els tres màxims golejadors en aquesta pretemporada: Peke ha fet tres gols, mentre que Gusmani i Adrián n’han firmat quatre. Per la seva part, el Bescanó només va poder celebrar un gol, després d’una pèrdua del Lloret en la sortida de pilota.  

Ja només queda un partit de preparació abans de l’inici de la competició oficial. El pròxim dimecres, a les 20.30 h, a Blanes davant de l’AD Ca la Guidó.

CF Lloret: Tuscà; Aparicio, Calvo, Nil, Puntí; Chino, Ivi, Bukary, Riky; Adrián i Peke
També van jugar: Gurt, Jordi Valls, Poderoso, Massa, Velis i Gusmani

Gols: 0-1 Peke, 0-2 Adrián, 0-3 Gusmani, 1-3.

Incidències: Quart compromís de pretemporada. Camp Municipal de Bescanó.