dijous, 31 d’agost del 2017

AD CA LA GUIDÓ 1 - 1 CF LLORET


Una darrera prova molt real

El CF Lloret va empatar (1-1) en l’últim partit de la pretemporada. Va ser a Blanes, davant de l’AD Ca la Guidó, amb un gol de Riky Serralunga en el segon temps.

Les petites dimensions del terreny de joc del Camp Municipal Pedro Alía de Blanes han resultat idònies perquè els homes d’Edu Urdiales preparin el primer partit de la competició oficial. El pròxim diumenge, el Lloret jugarà al camp del Sant Joan de Montcada, que també compta amb mides molt reduïdes. Aquest dimecres, contra el Ca la Guidó, els lloretencs van dominar l’esfèrica però els rivals van oferir una alta intensitat que va posar problemes en diferents ocasions. Van ser els blanencs qui van obrir el marcador durant el primer temps, en una acció a pilota aturada. A la represa, el Lloret va igualar amb un gol de Riky, des de fora de l’àrea. El mateix Riky, minuts més tard, va poder, fins i tot, donar la victòria als seus.

Ja s’han acabat les proves. El pròxim diumenge, a les 12.00 h, el Lloret inicia la competició al camp del Sant Joan de Montcada, en una nova temporada a la Primera Catalana.

CF Lloret: Gurt; Jordi Valls, Calvo, Poderoso, Portavella; Arnau, Chino, Romero, Sánchez; Massa i Gusmani
També van jugar: Tuscà, Juanpi, Aparicio, Nil, Puntí, Bukary, Majó, Ivi, Riky, Velis i Adrián

Gols: 1-0 i 1-1 Riky

Incidències: Cinquè partit de pretemporada. Camp Municipal Pedro Alía (Blanes).