dissabte, 2 de setembre del 2017

ACTUALITAT


Els 24 homes d’Edu Urdiales

Riky, en un partit de la temporada passada a Mollet del Vallès. / Autor: Joan Tura.

S’han acabat les proves. Aquest diumenge, tot torna a començar. El setè curs consecutiu del CF Lloret a la Primera Catalana s’iniciarà al camp del Sant Joan de Montcada, després d’una pretemporada que ha deixat un balanç de tres victòries, dos empats i una derrota. Amb 9 cares noves respecte del passat curs, entre fitxatges i incorporacions de les categories inferiors de l'entitat, la plantilla ha quedat tancada amb 24 futbolistes.

Es tracta d’una plantilla equilibrada, amb diferents opcions en cadascuna de les posicions, que oferirà al tècnic, Edu Urdiales, un ampli ventall de possibilitats amb la competència com a principal ingredient. De ben segur que, al llarg de la temporada, el cos tècnic tindrà més d’un mal-de-cap a l’hora de configurar no només l’onze inicial sinó també la convocatòria de cada partit. El CF Lloret 2017/2018 combina veterania i joventut amb solidesa defensiva i ambició ofensiva.

Dorsals de la temporada

Com ja és habitual, els jugadors lluiran un dorsal fix durant tot el curs. Aquest és el llistat oficial per a la competició oficial a la Primera Catalana.

1 – Jordi Tuscà
2 – Jordi Valls
3 – Albert Puntí
4 – Juanpi Galarza
5 – Edu Poderoso
6 – Josep Maria Majó
7 – Narcís Caballero / Arnau Terradas*
8 – Raúl Calvo
9 – Rubén Martínez “Peke”
10 – Riky Serralunga
11 – Ivi Poza
13 – Francesc Gurt
14 – Gusmani Sanneh
15 – Nil Victòria
16 – Josep Velis
17 – Adrián Expósito
18 – Marcos “Chino”
19 – Marc Sánchez
20 – Xavi Aparicio
21 – Àlex Portavella
22 – Juan Romero
23 – Albert “Massa”
24 – Bukary Marena


*Narcís Caballero, lesionat de llarga duració, ha cedit el seu dorsal ‘7’ a Arnau Terradas, que el lluirà durant els mesos de baixa del davanter.