diumenge, 12 de novembre del 2017

CF LLORET 0 - 1 UE LA JONQUERA


Encallats

Derrota del CF Lloret davant de la UE La Jonquera (0-1), en el partit avançat a dissabte de la jornada 11 de la Primera Catalana. Un gol d’Álvaro Fernández (16’) i les gran intervencions del porter visitant Aleix Manzano van provocar la derrota dels homes d’Edu Urdiales, en un partit en què els lloretencs van jugar amb un home més durant tota la segona part, per l’expulsió amb doble groga de Cristian Hidalgo (35’).

No va poder ser. La ratxa de partits seguits sense perdre no es va poder allargar més i es va frenar en els 8, una xifra envejable per a qualsevol equip de la Primera Catalana que, de nou, va demostrar el potencial dels equips i la igualtat que existeix. Tot i jugar en superioritat numèrica durant tota la segona part, el Lloret no va ser capaç de trobar el camí del gol i La Jonquera, defensant-se amb les dents, va poder marxar amb els tres punts. Era, per cert, el primer part del primer equip del conjunt lloretenc a la nova gespa del Camp Municipal d’Esports.

Primera part amb poques oportunitats per a tots dos conjunts. El Lloret, amb la possessió de l’esfèrica, va provar de fer mal amb accions per banda, amb Bukary i Marc Sánchez, però sense que Peke, batallador com sempre, pogués aprofitar les centrades. La Jonquera, per la seva part, va aconseguir el gol de la victòria en l’única acció destacada de què va disposar en el primer temps. Després d’una combinació en la frontal, Álvaro Fernández es va quedar sol davant de Tuscà i va definir a la perfecció. Abans del descans, jugada per a la polèmica: expulsió del visitant Cristian Hidalgo, per doble groga. Amb un home més, la segona part va comptar amb el domini del Lloret, però sense acabar de rematar a porteria. Les millors opcions van arribar en el tram final, en què la figura del porter rival, Aleix Manzano, va ser clau. Josep Velis, amb una rematada dins de l’àrea, Gusmani, amb un xut a l’escaire, i Riky, després d’una acció a pilota aturada, van poder celebrar el gol de la victòria, però es van trobar amb les grans intervencions del porter rival.

La pròxima jornada, derbi selvatà al camp del CE Farners. Serà dissabte, a les 16.00 h.

CF Lloret: Tuscà; Aparicio, Victoria, Poderoso (Majó, 71’), Puntí; Bukary, Ivi (Chino, 70’), Romero (Gusmani, 45’), Sánchez (Velis, 70’); Riky i Peke

UE La Jonquera: Manzano, Galles, Gabernet, Cornellà, Fernández (Genís, 64’), Barry (Pujadas, 76’), Masó, Revert (Bech, 70’), Moñino, Hidalgo i Balaguer (Torres, 45’)

Gol: 0-1 Fernández (16’)

Àrbitre: Martínez Navarro. T.G.: als visitants Revert, Gabernet, Pujadas i Masó. T.V.: expulsat, per doble groga, el visitant Hidalgo (35’).

Incidències: Jornada 11 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.