diumenge, 5 de novembre del 2017

FC SANT CUGAT 0 - 0 CF LLORET


Ningú volia errades

Empat sense gols del CF Lloret a Sant Cugat (0-0), en la jornada 10 de la Primera Catalana. Els homes d’Edu Urdiales, que ja sumen 18 punts i encadenen una ratxa de vuit setmanes seguides sense conèixer la derrota, van tornar a mostrar una imatge molt seriosa, en un enfrontament marcat per la intensa pluja, en què l’aspecte tàctic va ser prioritari per tots dos conjunts.

Malgrat no aconseguir el tercer triomf consecutiu, el Lloret continua confirmant el seu bon estat de forma. La dinàmica positiva s’allarga ja a vuit jornades seguides sense saber què és perdre, amb cinc victòries i tres empats. Aquest dissabte, a Sant Cugat, els lloretencs es van quedar sense veure porteria per segona vegada aquesta temporada (la primera va ser en la jornada 7, al camp del Vic). El partit va estar marcat pel bon posicionament tàctic dels dos equips, minimitzant les errades i amb la dificultat afegida de la pluja que va caure de manera intensa, especialment durant el primer temps.

Les arribades amb perill a les diferents àrees van ser comptades. Tots dos conjunts buscaven jugades directes, però sense encert en els darrers metres. En el primer quart d’hora de joc, el Sant Cugat va voler dur la iniciativa però, a poc a poc, els lloretencs es van fer amb el domini de l’esfèrica. L’opció més clara pel conjunt d’Edu Urdiales va arribar abans del descans, amb Josep Maria Majó, a la sortida d’un córner. A la represa, els vallesans van buscar la porteria de Jordi Tuscà, però sense obligar al porter selvatà a fer intervencions destacades. El Lloret va poder desnivellar la balança en una acció individual de Gusmani, en un xut amb poc angle que va aturar el porter rival Beas.

Amb aquest empat, l’equip suma 18 punts, a només 4 del primer classificat. La pròxima jornada, derbi gironí davant de la UE La Jonquera. Serà dissabte, a les 16.00 h, en el Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.

FC Sant Cugat: Beas, Caparrós, Garcia, Maliev, Mendoza, Chico, Varón, Fernández (Spikura, 89’), Burgos (Kiendrebeogo, 46’), Roca (Molina, 80’) i Palma

CF Lloret: Tuscà; Juanpi (Gusmani, 69’), Poderoso, Victoria, Puntí; Aparicio, Majó (Romero, 69’), Chino (Velis, 85’), Riky (Sánchez, 80’); Bukary (Ivi, 85’) i Peke

Àrbitre: Aguayo Prieto. T.G.: al local Mendoza i al visitant Ivi.

Incidències: Jornada 10 de la Primera Catalana. Zona Esportiva Municipal Jaume Tubau (Sant Cugat del Vallès).