dijous, 4 de gener del 2018

ACTUALITAT


El CF Lloret incorpora el central esquerrà Roger Cunill

Acte de presentació de Roger Cunill, amb el president de l'entitat, Eduard Coloma.

Roger Cunill, central esquerrà de 19 anys, arriba procedent del Girona “C” de la Segona Catalana, amb l’objectiu de fer-se un lloc en l’equip titular d’Edu Urdiales. Les seves característiques i la necessitat d’efectius en la zona defensiva, a causa de les baixes per lesió, han estat aspectes claus per a la seva incorporació. La seva polivalència i projecció són altres dels punts forts que han acabat de convèncer al tècnic, Edu Urdiales. L’entrenador, de fet, ha assegurat que el segueixen des de fa temps i considera que aportarà més competitivitat a l’equip.

Com a curiositat, el nou fitxatge és fill de Cinto Cunill, exdavanter de gran qualitat i habilitat golejadora, que va militar a la Gramenet a la Segona Divisió “B”, a tocar d’un ascens a la Segona “A”. A més, es dóna la circumstància que va coincidir com a jugador amb l’ara entrenador Edu Urdiales, en la seva etapa a l’AD Guíxols.

Roger Cunill podria debutar aquest mateix diumenge. El CF Lloret jugarà la 16a jornada de la Primera Catalana al camp del Manlleu (16.30 h).