diumenge, 7 de gener del 2018

AEC MANLLEU 1 - 1 CF LLORET

Un empat per encetar el nou any

Empat (1-1) del CF Lloret a Manlleu, en la primera jornada del 2018, la 16 del campionat de lliga de la Primera Catalana. El gol matiner de Josep Maria Majó (8’) no ha servit per marxar amb els tres punts, després de la igualada dels locals, per mitjà d’Adrià Balagué (22’), en un partit en què els d’Edu Urdiales han perdonat i que ha acabat amb polèmica.

El retorn de les vacances ha deixat al CF Lloret amb un valuós punt en un camp en el qual, fins al moment, només un equip havia pogut esgarrapar punts, el CE Farners, que va guanyar. Els lloretencs han marxat amb un empat, tot i gaudir de diferents ocasions per haver fet més gran el premi. Tot i les baixes, de nou, l’equip ha mostrat una imatge seriosa davant d’un rival que no ho ha posat gens fàcil. La principal novetat a l’alineació ha estat el posicionament de Marc Sánchez, que ha sortit, inicialment, en la línia defensiva, com a lateral esquerrà. A la convocatòria, tot i que sense disputar cap minut encara, el nou fitxatge: Roger Cunill.

El Lloret ha sortit a esperar en tres quarts de camp, per iniciar la seva pressió i sortir a l’atac amb jugades ràpides. Els d’Edu Urdiales han aconseguit el 0-1 molt d’hora, quan només s’havien disputat 8 minuts de joc. L’autor ha estat Josep Maria Majó, aprofitant una acció d’estratègia a la sortida d’un córner. Amb el marcador a favor, els lloretencs han estat millors, tancant el Manlleu a la seva àrea. Però els locals han sabut reaccionar i, en el minut 22, han trobat el que acabaria sent el definitiu 1-1. Adrià Balagué, també a pilota aturada, ha aprofitat una errada defensiva en la segona jugada que ha provocat una falta lateral. Amb l’1-1, el Lloret ha disposat d’una gran ocasió de Bukary, abans del descans, però el davanter no ha estat encertat davant del porter rival. A la represa, Rubén Martínez “Peke” ha pogut fer el segon, però hi ha mancat sort. En l’última acció del partit, el Manlleu ha demanat un gol fantasma, en un córner servit de manera olímpica, però l’àrbitre, Santiago Vicente, ha considerat que Jordi Tuscà ha aturat la pilota abans que superés per complet la línia de gol.

L’equip acaba la jornada en el desè lloc, amb 22 punts. El pròxim dissabte, a les 16.00 h, partit a casa contra el CF Mollet.

AEC Manlleu: Carbó, Gómez, Coll, Garcia, Criado, Balagué, Aguilar (Martínez, 72’), Soler, Mestres, Roura (Saenz, 80’) i Pla (Alex, 60’)

CF Lloret: Tuscà; Aparicio, Aran, Victoria, Sánchez (Romero, 85’); Majó, Adrián, Ivi (Puntí, 46’), Riky (Jordi Valls, 89’); Bukary (Velis, 78’) i Peke

Gols: 0-1 Majó (8’) i 1-1 Balagué (22’)

Àrbitre: Santiago Vicente. T.G.: als locals Pla, Aguilar, Criado i Saenz, i als visitants Riky, Puntí i Adrián

Incidències: Jornada 16 de la Primera Catalana. Camp d’Esports Municipal de Manlleu.