dilluns, 15 de gener del 2018

CF LLORET 2 - 1 CF MOLLET

Saber patir quan cal

Primera victòria del 2018 pel Club de Futbol Lloret, per 2-1, davant del CF Mollet, en la jornada 17 de la Primera Catalana. Els gols d’Albert Puntí (20’) i Rubén Martínez “Peke” (37’) van servir per remuntar el gol inicial del visitant Marc Masip (17’), en un partit en què els lloretencs van dominar durant el primer temps però en el que van acabar patint en el temps afegit.

El CF Lloret va fer bo l’empat assolit en l’anterior jornada a Manlleu amb un triomf a casa contra el Mollet, que li permet agafar aire respecte de la zona baixa i tornar a posar la mirada a les posicions capdavanteres de la classificació, molt a prop d’un Farners que semblava molt lluny. Aquest dissabte, els homes d’Edu Urdiales van saber patir en el tram final per marxar amb els tres punts, davant de les constants pilotes que va penjar el conjunt molletà a l’àrea de Jordi Tuscà.

La primera part va ser dominada pels selvatans, tot i que van començar per darrere en el marcador. Marc Masip, amb un potent xut des de fora de l’àrea, va aconseguir obrir el marcador, en el minut 17. Però la reacció va ser molt ràpida per part del Lloret. Tres minuts més tard, en el 20’, Albert Puntí, amb un xut des de la frontal, va fer la igualada, que va donar un plus més de confiança als seus. Va ser la tarda de Puntí, perquè de les seves botes va néixer l’assistència del que seria el definitiu 2-1. Va ser en el minut 37, en una centrada de l’Exprés de Vidreres, que va rematar Rubén Martínez “Peke”, que ja suma 9 gols aquesta temporada. A la represa, més igualtat i un joc molt disputat. Les millors opcions pels lloretencs van arribar en el tram final, per mitjà de Gusmani, que no va estar encertat en les seves rematades. El Mollet va fer patir al Lloret amb la gran quantitat de centrades que va fer a l’àrea, però sense obligar Tuscà a intervenir en xuts entre els tres pals.

L’equip acaba la jornada en el setè lloc, amb 25 punts. La pròxima cita serà aquest dissabte, a les 16.00 h, de nou a casa contra el Sant Joan de Montcada, en l’inici de la segona volta del campionat.

CF Lloret: Tuscà, Aparicio, Cristian, Nil, Puntí, Majó (Cunill, 87’), Riky (Calvo, 81’), Bukary (Gusmani, 71’), Sánchez (Ivi, 87’), Velis (Romero, 59’) i Peke

CF Mollet: Flores, Duran, Kamassokho (Velasco, 46’), Masip, Camacho, Castro, Sanz (Aldana, 46’), Quijada (Corzo, 71’), Gómez, Roldán (Morell, 62’) i Suárez

Gols: 0-1 Masip (17’), 1-1 Puntí (20’) i 2-1 Peke (37’)

Àrbitre: Toshkov Petrov. T.G.: al local Riky i als visitants Camacho, Quijada i Suárez.

Incidències: Jornada 17 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.