dimarts, 11 de març del 2008

BELLAVISTA MILAN - CF LLORET (1-1)

El primer equip va empatar (1-1) al camp del Bellavista Milan gràcies a un gol d'Albert Batllosera.

És una informació que ampliem gràcies al diari EL 9 ESPORTIU DE CATALUNYA:

Dos pals i un punt.
El Lloret va sumar un bon punt al camp del Bellavista després d'empatar-hi a 1. En la primera part, els de Lloret de Mar van sortir massa conservadors, a veure-les venir, sense ocasions de gol i amb poques arribades amb cert perill. Només Àlex Bertran en va disposar d'una, i molt clara, però la seva rematada de cap es va estavellar al pal. En la jugada següent, el Bellavista va avançar-se amb un magistral llançament de falta directe de Marcial. No obstant això, els locals tampoc havien fet gaires mèrits per tant de premi. En el segon temps, el Lloret amb un triple canvi va sortir amb aire fresc, i va trobar ràpidament el camí del gol, amb un gran cop de cap de Batllosera a centrada de Marc Soler, en el minut 50. Els locals van mirar d'estirar línies, però l'única ocasió de gran perill va a tornar a ser del Lloret en un remat al pal de Saül. Els locals van acabar fosos físicament i el Lloret va donar per bo el que és el tercer empat consecutiu de l'equip, que no guanya des del 13 de gener. La setmana vinent rebran la visita del Vilassar.

Bellavista Milan: Juanjo; Abellan, Romo, Sebas, Turiel; Idrissa, Deco, Marcial, Raül; Hèctor i Ezequiel
També van jugar: Miguel Ángel, Carlos i Marín

CF Lloret: Xavi; Poderoso, Marc Soler, George, Manel; David, Petete; Jordi Valls, Àlex Bertran; Batllosera i Oriol
També van jugar: 'Peke', Kiko, Saül, Dani Cuerva i Martí

Gols: 1-0 Marcial (30') i 1-1 Batllosera (50')

Àrbitre: Llorente Giner. Va amonestar Poderoso i David pel Lloret; i Romo, Sebas i Hèctor pel Bellavista.