diumenge, 16 de març del 2008

CF LLORET - CE VILASSAR DALT (3-1)

Victòria del CF Lloret davant el Vilassar de Dalt per 3-1. Els gols del partit han estat obra de Batllosera, Kiko i Petete.

Si miràvem la classificació el rival que ens visitava era fàcil, però senyors, quan ha començat el partit aquesta idea s'ha capgirat, com a mínim durant la primera meitat. Els de 'Fede' Domínguez, amb més d'una marxa per sota del seu rival, han vist com el Vilassar s'ha avançat en el marcador en un badada defensiva que ha deixat el davanter visitant sol davant Serafín, el nou reforç per la porteria. Ni Valls per banda dreta, ni Kiko per banda esquerra han pogut portar perill a l'àrea rival i homes com Oriol i Saül s'han convertit en dos defenses més del Vilassar.
A la represa, però, el Lloret ha donat una imatge més bona i poc a poc han arribat les ocasions de perill. El primer gol ha arribat gràcies a Batllosera, al transformar un penal comès sobre ell. El momentani 1-1 ha donat ales als locals que han acabat de donar el cop de puny amb dos gols més. El 2-1 l'ha fet Kiko, aprofitant una jugada d'Àlex Bertran per banda esquerra; el 3-1 definitiu ha estat obra de Petete, en una bona rematada de cap. Amb una pilota estavellada al pal per part d'Àlex ha finalitzat el partit.

A part dels tres punts s'ha de destacar el bon debut amb la samarreta del CF Lloret del porter Serafín, que s'ha mostrat molt segur en les seves accions.

CF Lloret: Serafín; Poderoso, Marc Soler, George, Manel; David, Batllosera; Jordi Valls, Kiko; Saül i Oriol
També han jugat: Àlex Bertran, Petete, Dani Cuerva i Martí

CE Vilassar Dalt: Cristian; Rueda, De la Cruz, Monti, Emilio; Dani, Bustos, Aitor, Bricio; Aliou i Pereira
També han jugat: Jacobo, Godoy i Agustí

Gols: 0-1 Pereira (19'), 1-1 Batllosera (p.) (71'), 2-1 Kiko (82') i 3-1 Petete (87')

Àrbitre: Albelda Bárcena. Va amonestar Saül i Marc Soler pel Lloret; i Cristian, Aitor, Pereira, Jacobo i Agustí