dimarts, 29 d’abril del 2008

CF LLORET - UE LLAGOSTERA (0-2)

Derrota del primer equip del CF Lloret al Camp Municipal d'Esports davant la UE Llagostera (0-2).

Els de 'Fede' Domínguez rebien la visita d'un dels equips de la zona alta, el Llagostera, tercer classificat de la Regional Preferent. El partit no va ser massa vistós, ni molt menys, i l'excés de pilotes llargues en atac van condemnar un Lloret que amb prou feines va poder inquietar la porteria rival.
A la primera part, el Lloret, que va sortir amb força, poc a poc va anar enrederint línies i la possessió de la pilota va quedar en poder dels visitants que, tot i no portar massa perill a l'àrea de Serafín, van prendre la iniciativa. El primer gol va arribar després d'un clar penal que va materialitzar sense problemes Acín. A la represa tot va continuar amb la mateixa dinàmica, pilotes llargues sense cap destinació que van anul·lar per complet a un Batllosera molt poc participatiu; aquest fet va passar factura els de 'Fede' Domínguez que van veure com l'àrbitre del partit els deixava amb dos homes menys per les expulsions de 'Peke' i Poderoso. El mateix técnic, per protestar, va ser expulsat. Al temps afegit, i amb el Lloret buscant el gol de l'empat a la desesperada, va arribar el 0-2 definitiu en una jugada a la contra del Llagostera que va rematar al fons de la xarxa el visitant David.

CF Lloret: Serafín; Poderoso, Marc Soler, Héctor, Manel; Petete, Batllosera, Kiko, Àlex Bertran; Saül i Oriol
També van jugar: Albert Marcos, 'Peke', Dani Cuerva, Martí i David

UE Llagostera: Santi; Xavi Pérez, Suso, Pau, Nene; Àlex, Cristian, Acín, Xavi; Palomeras i David
També van jugar: Toni, Oriol i Patri

Gols: 0-1 Acín (17') i 0-2 David (91')

Àrbitre: Sánchez Valera. T.G.: Petete, Àlex Bertran, 'Peke' i Albert Marcos pel Lloret, i Palomeras pel Llagostera. T.V.: per doble amonestació els locals 'Peke' i Poderoso, i per vermella directa el técnic lloretenc 'Fede' Domínguez.