dilluns, 5 de maig del 2008

CF AT. GIRONELLA - CF LLORET

El primer equip del CF Lloret va perdre fora de casa davant el CF Atlètic Gironella per un marcador de 2-1.

És una informació que ampliem gràcies al diari EL 9 ESPORTIU DE CATALUNYA.

Un Lloret remodelat cau per la mínima contra el Gironella.
Amb la permanència ja garantida el Lloret va aprofitar per donar minuts als jugadors que menys havien jugat al llarg de la temporada, en la seva visita al camp del Gironella, amb qui van cedir per al mínima (2-1).
Els homes dirigits per 'Fede' Domínguez van topar contra un equip que lluita per sortir de la zona perillosa, i no van disposar de la claredat d'idees suficients com per dominar el joc al mig del camp. Per contra, el Gironella, sense fer res d'extraordinari, es va limitar a aprofitar els errors defensius lloretencs i així va aconseguir situar-se 2-0 en el minut 60. Tot i que el Lloret va escurçar distàncies mitjançant Petete, en el minut 72, quan feia poc que havia entrat al camp, el cert és que no van disposar de clares ocasions per mirar d'assolir el gol de l'empat. El Gironella tampoc no va aportar més perill i el resultat final ja va ser inamovible.

CF At. Gironella: Malet; Moreno, Ruiz, Sibil·la, Gallardo; Reivilla, Carrascosa, Sánchez, Mínguez; Dot i Dalmau
També van jugar: Medina, Pinto, Navarro i Comellas

CF Lloret: Xavi; Martí, Marc Soler, George, Àlex Bertran; Hèctor, David, Poderoso, Saül; Batllosera i Dani Cuervas
També van jugar: Petete, Albert Marcos, Kiko i Ruben

Gols: 1-0 Dalmau (25'), 2-0 Dot (60') i 2-1 Petete (72')

Àrbitre: Rodas Bondia. T.G.: Pel Lloret Àlex Bertran, Saül i Poderoso, i pel Gironella Moreno i Sibil·la. T.V.: Per doble amonestació el local Dot (78').