diumenge, 11 de gener del 2009

CF LLORET - CF RIPOLLET (2-1)

Victòria del CF Lloret davant el CF Ripollet per 2-1. Els de Jaume Bosch s’han avançat per mitjà d’Alberto i Manolo; Benni, pels visitants, ha retallat distàncies.

El Lloret ha afrontat el partit amb molta concentració i en una gran primera part ha doblegat al segon classificat, el CF Ripollet, per un clar 2-0. Amb una mica de sort el resultat podria haver estat definitiu, però el pal i les bones aturades del porter Reyes han fet que el Ripollet tingués opcions de remuntar el partit a la segona meitat. L’1-0 ha arribat a la sortida d’una falta que Alberto ha rematat superant Reyes (20’). El conjunt visitant no es veia capaç d’aturar un Lloret molt ben posicionat i trenant un gran futbol. Fruit del domini local, en el minut 37, després d’un llançament de córner, Manolo, de cap, ha fet pujar el 2-0 al marcador. Cal destacar que en el darrer minut de la primera part, l’àrbitre ha perdonat l’expulsió al jugador Ilzarbe del Ripollet qui ha propinat un cop de colze a Manel Pujadas; hagués estat la segona targeta groga.
A la segona part ha continuat la mateixa tònica, però el Ripollet ha intentat agafar al Lloret al contracop sense massa encert i amb un joc massa precipitat. Els de Jaume Bosch han cedit la iniciativa del partit als visitants i tot el joc ha estat a la zona del mig camp, sense perill a cap de les dues porteries. La millor ocasió, abans del gol visitant, l’ha resolt amb èxit un atent Oriol Parera. El gol del Ripollet l’ha aconseguit Benni en el minut 79, quan ha aprofitat un rebuig en el llançament d’una falta.

Clar i merescut triomf del Lloret davant d’un Ripollet que avui ha estat superat en tot moment per un gran equip.

Destacar el minut de silenci en record del jove jugador de 14 anys, José Durán, del CE Hospitalet mort en el camp de futbol en el transcurs d’un entrenament.

CF Lloret: Oriol Parera; Joan Babí, Petete, Marc Soler, Manel Pujadas; Alberto, Ricki, Edú, Dani; Jordi Luna i Manolo
També han jugat: Nico, David Mancheño, Jordi Valls, Àlex Bertran i Edgar

CF Ripollet: Reyes; Ilzarbe, Mariano, Alberto, Gerard; Ballamí, Juan, Chiqui, Benni; Kiriam i Pol
També han jugat: Marc, Edu, Mayoral i Ruben

Gols: 1-0 Alberto (20’), 2-0 Manolo (37’) i 2-1 Benni (79’)

Àrbitre: Llorente Giner. T.G.: Ricki i Edú pel Lloret, i Ilzarbe, Alberto i Chiqui pel Ripollet. T.V.: al local Alberto per doble amonestació (87’).

CR: Cristina Garriga