diumenge, 18 de gener del 2009

OLIMPIC CAN FATJÓ - CF LLORET (2-1)

Derrota del CF Lloret al camp de l’Olímpic Can Fatjó per 2-1. L'únic gol lloretenc l'ha marcat Dani.

Els de Jaume Bosch buscaven la segona victòria de l’any en el camp d’un rival en una situació similar a la del conjunt lloretenc: fora de les zones de descens però amb perill de caure-hi. El conjunt lloretenc ha pecat de falta d’intensitat en un partit on, a més, ha perdonat en excés de cara a porta, errant ocasions clares de gol. Els locals, per la seva part, han aprofitat la primera ocasió de perill per posar el momentani 1-0 a favor. Els visitants, però, han aconseguit empatar al minut 42 per mitjà de Dani. La alegria va dura poc a la banqueta del Lloret, ja que un minut més tard, l’Olímpic Can Fatjó ha tornat a decantar la balança cap al seu costat; l’autor del gol ha estat Àngel, aprofitant una centrada de Toni. A la represa, els locals s'han quedat amb dos homes menys però el Lloret no ha aprofitat aquesta situació i no ha pogut sumar cap punt.

Fora de la derrota, la noticia negativa de la jornada ha estat la nova lesió de Jordi Valls, que ha sortit després del descans però al minut 63 ha estat retirat per lesió; l'ha substituit Antonio Rivera.

Mentre l’Olímpic Can Fatjó s’allunya de les zones baixes amb 23 punts, el Lloret continuarà amb 19 punts, a la dotzena posició, a 1 punt de la posició de promoció de descens i a 3 del propi descens.

Olímpic Can Fatjó: Andújar, Eulalio, Calopa, Garrido, Vélez, Ortega (Iván, 90’), Ángel (Andrés, 50’), Gago (García, 89’), Toni (Román, 65’), Rodríguez i Isaac (Blanco, 84’)

CF Lloret: Parera, Babí (Valls, 45’), Petete, Pujadas, Soler, Alberto (Rubén, 45’), Ricki (Bertran, 80’), Edú (Edgar, 68’), Luna, Mancheño i Dani

Gols: 1-0 Isaac (22’), 1-1 Dani (42’) i 2-1 Àngel (43’)

Àrbitre: Jordi De la Cruz