diumenge, 22 de febrer del 2009

"AMB AQUEST NIVELL DE JOC, NO HEM DE PATIR"

El Club de Futbol Lloret sembla que comença a veure la llum. Després d'un seguit de resultats que han fet mal a l'equip, els homes de Jaume Bosch han acabat sumant un empat i una victòria contra rivals de la zona alta de la classificació: l’UE Vic i l’UE Canovelles. Ara per ara, l’equip es troba en zona de promoció de descens amb 23 punts.


L’entrenador lloretenc explica que aquest és un equip “molt diferent al de la temporada passada i que no ha estat una tasca fàcil poder inculcar una nova dinàmica de joc.” Tot i així, creu que es troben “amb un nivell que ha de donar tranquil·litat fins al final de la temporada.” “L’optimisme al vestidor és general i hi ha molt bon rotllo”. Bosch assegura que el jugadors “creuen en ells mateixos.”


Un dels handicaps amb els que s’ha trobat l’equip des del principi de la nova temporada han estat les continues baixes, en especial les de Jordi Valls (que només ha pogut jugar un partit) i el capità Héctor (que va caure lesionat en el partit davant el FC Palau Solità per un trencament en el lligament del turmell). Jaume Bosch lamenta aquestes lesions. En el cas del capità, diu que “Héctor és un dels tres millors centrals de la categoria i el fet de no comptar amb ell sempre és difícil, però la seva baixa s’està suplint amb força garanties.”


L’últim fitxatge ha estat el del porter Serafín Rueda, que ja va defensar la samarreta del Lloret durant la temporada passada. Els números diuen que el Lloret canvia de porter cada dos mesos (set porters han defensat la porteria en catorze mesos) des que es va retirar Jordi Ribera i es va lesionar Toni Pérez. Bosch assegura que “no hi ha cap mena de maledicció a la porteria” però que “no s’ha acabat de trobar el porter que necessita el Lloret.” “Amb Ribera i Toni estàvem molt ben acostumats, eren dos porters amb una qualitat brutal, però creiem que el fitxatge de Serafín és un encert.”


Són habituals a les convocatòries el jugadors del Juvenil “A” Sergi Ordoñez, Héctor Cuenca i Marcos Lema. L’entrenador explica que “són tres jugadors amb els que es compta per l’any que ve i per aquest mateix; tots tres tenen un gran futur i entenem que el seu sostre no ha de ser el Lloret.”


D’altra banda, Jaume Bosch, també coordinador del futbol base del club, ha volgut felicitar l’equip Amateur de la Tercera Regional per la seva bona tasca. “Les sensacions són molt bones i sembla que el partit clau serà el que jugarem al camp de l’Atlètic Blanenc, que és el nostre màxim rival en la lluita per l’ascens.” Ha acabat dient que el Lloret “B” ha de ser “la base del primer equip amb tots aquells futbolistes que no puguin fer el salt a la Regional Preferent.”