diumenge, 15 de febrer del 2009

CF LLORET - UE CANOVELLES (3-1)

Victòria del CF Lloret davant l’UE Canovelles per un resultat de 3-1. Els gols lloretencs han estat obra de Marc Soler, Manolo i Héctor Cuenca; per part visitant ha marcat Aniceto, amb polèmica.


Bon partit el que s’ha pogut veure al Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar entre dos equips en situacions molt diferents. El Lloret arribava a la cita en zona de descens i el Canovelles en la quarta posició, però això no s’ha vist reflectit sobre la gespa, ja que els locals han estat superiors en gran part del temps.


El partit ha començat amb molt de ritme i als pocs minuts de l’inici el Canovelles ha estavellat una pilota al travesser. La primera ocasió pel Lloret ha acabat al fons de la xarxa, en un llançament de falta de Marc Soler que ha suposat l’1-0 amb la col·laboració del porter rival. El domini de la pilota ha estat altern però qui més ha buscat la porta rival ha estat l’equip de Jaume Bosch, tot i que les arribades no han estat massa clares. Al segon acte, el Lloret ha continuat amb el seu bon joc i ha tornat a posar en problemes a la defensa rival. Tot i així, el Canovelles ha estat molt més agressiu que a la primera meitat i ha fet intervenir en moltes ocasions el nou porter lloretenc, Serafín Rueda (que ja va debutar la setmana passada a Vic). El gol, però, ha arribat per part dels locals, obra de Manolo, aprofitant una bona centrada de Jordi Luna. Un Jordi Luna que minuts més tard ha acabat expulsat per doble amonestació. Acte seguit, ha arribat el gol polèmic del Canovelles, per mitjà d’un dels millors llançadors de falta de la competició: Aniceto. Així ha estat el gol, de falta, però aquest ha estat molt protestat pels lloretencs, ja que no queda clar si la pilota arriba a entrar completament. El Canovelles ha buscat l’empat de qualsevol manera però s’ha trobat amb una expulsió, la de Salva, a poc pel final que ha deixat els dos equips en igualtat numèrica. Abans del final, qui ha sentenciat el partit ha estat el jove Héctor Cuenca, rematant una pilota penjada a l’àrea.


Amb aquests tres punts, el Lloret ascendeix fins a la posició de promoció de descens en detriment del CF Parets. El proper partit enfrontarà els homes de Jaume Bosch davant la Gramanet Milán; serà, de nou, desde el Camp Municipal d'Esports de Lloret de Mar.


CF Lloret: Serafín; Àlex Bertran, Marc Soler, Petete, Manel Pujadas; Garro, Cuenca, Ricki, Dani (Mancheño, 51’); Jordi Luna i Manolo


UE Canovelles: Mora; Chus, Salva, Gerard, Matito (Parra, 78’); Piñol (Aniceto, 55’), Víctor (D. Matito, 13’), Julián, Rai; Novo i Dídac


Gols: 1-0 Marc Soler (12’), 2-0 Manolo (62’), 2-1 Aniceto (76’) i 3-1 Cuenca (88’)


Àrbitre: Jordi Hoyas. T.G.:Petete, Àlex Bertran, Cuenca i Manolo pel Lloret, i Gerard, Piñol, Dídac i l’entrenador per part de l’UE Canovelles. T.V.: Ha expulsat el local Jordi Luna (75’) i el visitant Salva (86’) tots dos per doble amonestació. A més, ha expulsat amb vermella directa l’entrenador lloretenc Jaume Bosch (76’).