diumenge, 20 de setembre del 2009

CF BEGUR 0 - 0 CF LLORET

Torna 'Batllo', però no torna el gol


Segona jornada de lliga i segon empat del CF Lloret davant el CF Begur (0-0). Una de les noticies destacades va ser el debut oficial d’Albert Batllosera amb la samarreta del Lloret.


Nou empat, el segon consecutiu, és a dir, els homes de Lluís Ponsdomènech sumen només 2 punts dels 6 possibles. Tot i així, el Lloret cada vegada va a més i les victòries arribaran ben aviat. Dissabte, al camp del Begur, els lloretencs es van trobar amb un partit força complicat, en un terreny de joc de petites dimensions i davant d’un equip molt guerriller que va imposar un joc massa dur. Adversitats a banda, l’equip, en línies generals, va fer un bon paper. Respecte a la alineació que va jugar davant el Caldes en la primera jornada, tres canvis: Salva, que va ocupar el lateral dret de la defensa, amb Jordi Valls actuant com a interior dretà; Cristian, com a interior esquerrà; i Manolo, que va acompanyar Urdiales a la davantera.


Durant la primera meitat, es va veure un partit força equilibrat on tots dos equips van mostrar un nivell similar. No va ser fins a la segona meitat quan el Lloret es va fer amb un major domini de la pilota i les ocasions, tot i que no van ser massa clares, van anar arribant. Amb l’entrada d’Albert Batllosera, que va tenir un bon debut, el Lloret va tenir una dinàmica de joc molt més ofensiva però no hi va haver fortuna de cara a porta. En els darrers 5 minuts de partit, els lloretencs van buscar la victòria amb molta més insistència, ja que es van trobar en superioritat numèrica, arran de l’expulsió d’un dels jugadors rivals. El 0-1, però, no va arribar i els de Ponsdomènech van tornar amb només 1 punt de Begur.


Partit atractiu pel proper cap de setmana. El Lloret s’enfrontarà a l’UE Figueres. Serà diumenge vinent i es podrà seguir, a partir de les 12 del migdia, des del Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.


CF Lloret: Prado; Salva, Marc Soler, Héctor, Manel Pujadas; Alberto, Chávez, Jordi Valls, Cristian; Manolo i Edu Urdiales

També van jugar: Dani, Batllosera, Antonio i Cuenca


El millor del Lloret: Héctor Hermoso. En un partit sense massa coses a destacar, el fet de deixar la porteria a cero va ser una de les millors noticies i això va ser, en part, gràcies al bon treball del capità Héctor en tasques defensives.