dilluns, 28 de setembre del 2009

CF LLORET 0 - 1 UE FIGUERES

Pel Figueres, amb un n'hi ha prou


Derrota del CF Lloret a casa davant l’UE Figueres per la mínima (0-1) en el partit corresponent a la tercera jornada de lliga de la Primera Regional. L’únic gol del partit va ser obra del visitant Sergi.


Partit complicat el que esperava als homes de Lluís Ponsdomènech i així va ser. El Lloret, tot i que va ser el dominador del joc en la major part del temps, es va topar amb un Figueres que va demostrar tenir més presència en atac i que es va limitar a fer el seu partit: avançar-se al marcador el més ràpid possible i esperar a veure fins on era capaç d’arribar el Lloret. Els locals no van crear massa perill a l’àrea del porter Xavi, tot i que van intentar assetjar-la en tot moment, sobretot a la segona meitat.


El partit va començar sense massa ritme i moltes aturades del joc. Gairebé, es podria dir que la primera ocasió de gol va acabar al fons de la xarxa, en aquest cas en la de Jaume Prado. El Figueres va fer pujar el 0-1 per mitjà del davanter Sergi, que va aprofitar una bona centrada des de la banda esquerra per part de Joel. A partir d’aquest moment, el Lloret va haver de buscar l’empat i quan ho va fer amb més insistència va ser durant la segona meitat. Tot i l’empenta dels lloretencs, el porter Xavi no es va veure en perill en massa ocasions i el gol, per tant, no va arribar.


Amb aquesta derrota, el Lloret continuarà amb només 2 punts. El proper partit serà diumenge vinent, a domicili, davant el Vilamalla, a partir de les 4 de la tarda.


CF Lloret: Prado; Cuenca (Salva, 75’), Héctor, Marc Soler (Riera, 78’), Manel Pujadas; Chávez, Batllosera, Alberto (Garro, 73’), Dani (Cristian, 64’); Manolo (Antonio, 73’) i Edu Urdiales


UE Figueres: Xavi; Christian (Marín, 71’), Alfoncea, Vallejo, Bosch; Joel, Sergio, Albert, Cano (Javi, 66’); Cruz i Sergi (Íker, 87’)


Gols: 0-1 Sergi (22’)


Àrbitre: Moreno Hernández. T.G.: als locals Cuenca, Urdiales i Salva, i als visitants Christian, Alfoncea, Joel i Sergi

El millor del Lloret: Manel Pujadas. El lateral esquerrà es va mostrar molt segur en defensa al llarg del partit i el Figueres, pràcticament, no va poder fer mal per la seva banda.