dilluns, 11 de gener del 2010

FC L'ESCALA 1 - 2 CF LLORET

S’acaba la maledicció del visitant


Victòria del CF Lloret al camp del FC l’Escala per un resultat d’1-2, amb gols de Manel Pujadas i Héctor Hermoso, en el partit corresponent a la jornada 16 de la Primera Regional.


El 2010 comença de la millor manera possible pel Lloret. Els homes de Lluís Ponsdomènech van aconseguir trencar la mala ratxa que acompanyava l’equip fora de casa i ho van fer en un camp que es preveia complicat. L’Escala es trobava en una clara dinàmica ascendent de resultats, però el Lloret es va mostrar molt superior. Només hi va haver un canvi respecte l’alineació que va guanyar a casa davant el Ripoll, l’entrada d’Alberto, que va acabar lesionat. A més, es va produir el debut amb el primer equip d’un altre jove futbolista, que va rendir a un bon nivell; en aquest cas es tracta del defensa Inal Maliti, habitual del Lloret “B” de la Tercera Regional.


El partit va començar amb una mala noticia pel Lloret. Abans d’arribar al minut 10 de partit, Alberto va haver de ser substituït per lesió; el seu lloc el va ocupar Albert Batllosera. El partit va arribar al descans amb un 0-1 favorable al Lloret, gràcies al gol de Manel Pujadas, que va actuar d’interior esquerrà, aprofitant un rebuig dins l’àrea del porter Seidú. Els de Ponsdomènech van començar la segona meitat amb un home menys, arran de l’expulsió d’Héctor Cuenca (45’). Tot i així, el Lloret es va trobar amb el segon gol del partit. L’autor del 0-2 va ser el capità Héctor Hermoso, que va rematar al fons de la porteria una falta servida per Manel. El conjunt rival va aconseguir retallar distàncies des dels onze metres per mitjà de Sile. A partir d’aquí, el Lloret, que va patir una altra expulsió, la de Marc Soler (78’), va saber patir i guanyar el partit. L’Escala, que també va acabar amb nou homes, per les expulsions de Jonàs (78’) i Pablo (83’), va buscar el gol de l’empat però es va trobar amb un atent Jaume Prado.


Amb aquesta victòria, el Lloret puja fins a la sisena posició amb 23 punts, a només 3 de l’Amer (que és qui ocupa la tercera plaça amb 26 punts) i a 5 del Camprodon (segon amb 28 i amb un partit menys). El proper encontre pels homes de Lluís Ponsdomènech es jugarà a casa davant el CF Tordera; es podrà seguir diumenge vinent, a partir de les 12 del migdia, des del Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.


FC l’Escala: Seidú; Serra (Roca), Pablo, Mir, Ferrer (Jonàs), Salam, Pagès (Alexis), Manu, Arbusi, Sile i Gispert (Alabert)


CF Lloret: Prado; Jordi Valls, Marc Soler, Héctor, Sergi (Cristian); Alberto (Batllosera), Cháves, Cuenca, Manel Pujadas; Edu Urdiales (Inal) i Pecci (Àlex Bertran)


Gols: 0-1 Manel Pujadas (42’), 0-2 Héctor (55’) i 1-2 Sile (p.) (71’)


Àrbitre: Requena Mera. T.G.: als locals Serra, Mir i Jonàs, i als visitants Edu Urdiales, Cháves i Pecci. T.V.: per vermella directa a Jonàs (78’) i Pablo (83’) per l’Escala, i Cuenca (45’) i Marc Soler (78’) pel Lloret.


Incidències: Jornada 16 de lliga de la Primera Regional. Nou Camp Municipal l’Escala (L’Escala)

El millor del Lloret: Héctor Hermoso. El capità lloretenc, un dia més, va mostrar-se molt segur en defensa i va controlar a la perfecció la línia defensiva, junt amb Valls, Soler i Ordoñez. A més, va ser l’autor del 0-2. També cal destacar l’actuació de Manel Pujadas, que va fer el primer gol i va donar l’assistència del segon.

Fonts: Paco Martín i El 9 Esportiu.