dijous, 14 de gener del 2010

LES REACCIONS D'... HÉCTOR HERMOSO

“Ho tenim a les nostres mans”


El CF Lloret ha començat l’any de la millor manera possible, trencant amb la maledicció de fora de casa. El partit de diumenge al camp del FC l’Escala va significar la primera victòria lluny de Lloret. Va ser per un marcador d’1-2 amb gols de Manel Pujadas i Héctor Hermoso. Aquest últim explica que “va ser un partit molt treballat des del principi. L’Escala portava una trajectòria ascendent però vam ser superiors, menys en els últims minuts en què vam passar una mica de nervis”.


Va ser un encontre ple d’inconvenients. Va començar amb una mala noticia, la lesió d’Alberto Robledo. El migcentre lloretenc va patir un trencament de lligaments i no està clar que pugui arribar a jugar algun partit més del que resta de temporada. El capità de l’equip, Héctor Hermoso, qualifica a Alberto com “un home de molta importància” i és que la seva baixa serà un aspecte que l’equip notarà. A més d’aquesta lesió, Héctor explica que l’arbitratge va ser “desastrós”, i és que recordem que l’equip va acabar amb dues expulsions, la de Cuenca i Marc Soler, i amb un penal en contra força dubtós.


Els números parlen per si sols i diuen que en el últims quatre partits el Lloret ha patit sis expulsions, i fora de casa, a més, per partida doble. El defensa lloretenc assegura que “a vegades pequem una mica d’inexperts i parlem massa, però el partit de l’Escala va ser molt tens i l’àrbitre hauria d’entendre aquesta tensió”.


Una jornada més, Lluís Ponsdomènch va fer debutar un altre jove futbolista. En aquesta ocasió, l’escollit va ser el defensa Inal Maliti, habitual en el Lloret “B”. Héctor Hermoso explica que “va sortir a la segona part i va complir perfectament al centre de la defensa. Va jugar molt bé”.


Els tres punts sumats a l’Escala deixen el Lloret amb 23 punts, a tres del tercer classificat (CF Amer) i a cinc del segon (UE Camprodon). “És una categoria molt igualada i, encara que a la primera volta no ho hem fet bé, estem a cinc punts del Camprodon i ho tenim a les nostres mans. Un equip com el Lloret ha de buscar la fita d’arribar, almenys, a la segona posició, ja que la primera està molt complicada perquè el Figueres està molt fort”, diu el capità lloretenc.


El proper partit serà davant el CF Tordera. Héctor Hermoso assegura que “és pràcticament un derbi on tenim molts coneguts, com per exemple Edú, que va jugar amb nosaltres l’any passat. Serà un partit molt difícil perquè el Tordera no està tan bé com a principi de temporada i voldrà sortir d’aquesta situació”. L’encontre es podrà seguir diumenge vinent, a partir de les 12 del migdia, des del Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.