dimarts, 19 de gener del 2010

LES REACCIONS DE... LLUÍS PONSDOMÈNECH I MANEL PUJADAS

“Ara, generem més ocasions i així és més fàcil”


Sis partits guanyats a casa, de manera consecutiva, i set jornades sense conèixer la derrota. Aquests són els darrers números que presenta el CF Lloret. Sobre aquest fet, el tècnic Lluís Ponsdomènech es mostra molt satisfet. “Portem una bona dinàmica de resultats i estic segur que arriben amb el bon joc. Es tracta de seguir en aquesta línia”. Diumenge passat, l’equip va sumar els tres punts davant el CF Tordera per un resultat de 2-1, amb dos gols d’Edu Urdiales, tot i que el primer en avançar-se va ser el conjunt visitant. Ponsdomènech explica que “salvant les distàncies, la tònica del partit va ser la del principi de temporada. Semblava que l’equip era superior i rebia molt poques ocasions de gol i els rivals amb molt poc ens feien mal, però, a diferència de llavors, ara, generem més ocasions i així és més fàcil. El Tordera venia amb força baixes i es va trobar amb la sort de fer el gol en l’única ocasió que va tenir, però va fer un plantejament seriós amb contraatacs amb prou efectius com per a fer mal”.


L’alineació del partit va presentar diverses novetats, a causa de les sancions d’´Hector Cuenca i Marc Soler, i lesió d’Alberto Robledo, que al camp del FC l’Escala va patir un trencament de lligaments. Sobre aquest últim, l’entrenador de l’equip explica que “té una lesió important al genoll. No sabem si el perdem per tota la temporada perquè encara s’està fent proves. S’ha de tenir en compte la mentalitat del jugador i l’Alberto és fort i té moltes ganes de jugar. Ha tingut mala sort però segur que torna abans del que ens esperem”.


Davant el Tordera, Lluís Ponsdomènech va fer debutar com a titular el jove central Inal Maliti, tot i que ja va disputar uns minuts a l’Escala. El tècnic es mostra molt content amb l’actuació del defensa. “És un jugador jove, amb una gran envergadura. Va molt bé al tall, és un bon marcador, molt disciplinat, molt concentrat i que difícilment falla o fa alguna cosa que no estigui al seu abast. És solvent i no m’ha costat gens posar-lo en l’onze titular”.


El proper partit pel CF Lloret serà al camp de l’UE Caldes, en l’inici de la segona volta. “Aquí vam empatar i tenim sed de venjança. Es tracta d’anar allà i demostrar que som superiors. Anirem amb totes les forces i amb tot el convenciment”, explica Ponsdomènch. L’encontre es jugarà diumenge vinent a partir de les 4 de la tarda.



“La plantilla és per estar a dalt, segur”


Un dels homes que millor rendiment ha oferit en aquesta primera volta ha estat el lateral esquerrà Manel Pujadas. Tot i que estem acostumats a veure’l a la defensa, a causa de les baixes, en els darrers partits ha hagut d’actuar com a interior esquerrà. El jugador explica que “en futbol base ja vaig jugar en aquesta posició, però quan vaig arribar al primer equip se’m va passar al darrera. M’hi sento còmode en les dues posicions”. A més, aquest fet va contribuir a que el lloretenc fes un dels dos gols de la victòria (2-1) a l’Escala.”Fèia gairebé quatre anys que no marcava i l’última vegada va ser en un 7-0 a casa, va ser un gol anecdòtic”, reconeix Pujadas.


Sobre el partit d’aquest diumenge passat davant el CF Tordera, explica que “és una constant aquesta temporada. Sembla que l’equip juga bé però ens costa fer gols i als altres no tant. És una categoria difícil per crear joc perquè els equips es tanquen i hem de trobar espais com sigui. Per sort, contra el Tordera, els vam trobar i vam poder guanyar”.


Gràcies a la bona dinàmica de resultats, el Lloret ha fet un salt considerable a la classificació i ja ocupa el tercer lloc amb 26 punts, a només 3 del Camprodon (tot i que té pendent el partit que ha de jugar al camp de l’EF Bosc de Tosca) i a 10 del Figueres, que continua intractable. “L’inici de temporada no va ser del tot satisfactori, però ara l’equip està tirant endavant. La plantilla és per estar a dalt, segur. La temporada és molt llarga i l’equip ha d’estar, com a mínim, entre els cinc primers”, assegura Manel Pujadas.


Respecte el partit que el Lloret jugarà diumenge al camp de l’UE Caldes, diu que “l’entrenador sempre ens planteja anar partit a partit. Cada partit és una història. Hem d’anar a guanyar a Caldes ara que estem en una dinàmica positiva. És un equip de la part baixa, però això no vol dir que no ens ho hagin de posar difícil”.