dilluns, 18 de gener del 2010

CF LLORET 2 - 1 CF TORDERA

Urdiales trenca la muralla


Victòria del CF Lloret a casa davant el CF Tordera per un resultat de 2-1, en el partit corresponent a la jornada 17 de la Primera Regional. Dan, en el minut 38, va avançar el conjunt visitant, però Edu Urdiales, amb dos gols en els minuts 78 i 82, va donar la volta al partit.


Continua la bona ratxa del Lloret a casa. Els homes de Lluís Ponsdomènech van sumar la sisena victòria consecutiva com a locals i el setè partit seguit sense conèixer la derrota. Avui, al Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar, només hi va haver un equip sobre el terreny de joc i aquest va ser el Lloret. El conjunt rival, tancat en defensa des del primer moment, va aprofitar l’única ocasió de gol per a col·locar-se per davant en el marcador, però els locals van saber reaccionar i deixar els tres punts a casa. Tres canvis en l’onze titular respecte del que va guanyar al camp del FC l’Escala. Amb Alberto Robledo lesionat, i Marc Soler i Héctor Cuenca sancionats, Lluís Ponsdomènech va apostar per situar el jove Inal Maliti al centre de la defensa i a Cristian Cuerva com a interior dretà, amb Albert Batllosera, també com a novetat, al mig del camp. A més, el tècnic va fer debutar en lliga Àngel Vadillo, jugador habitual del Lloret “B” de la Tercera Regional.


El partit, en la primera part, va començar amb un gol anul·lat a Héctor Hermoso. El Lloret era molt superior al seu rival i les ocasions no es van fer esperar. La més clara va ser la de Dani Pecci, que va enviar una pilota al pal. Qui es va avançar en el marcador, però, va ser el Tordera, que va fer pujar el 0-1 abans del descans. Era la primera arribada a l’àrea de Prado. El gol va ser obra de Dan, aprofitant una centrada des de la banda dreta. A la represa, el Lloret va continuar buscant el gol, però la mala punteria i els pals van frenar l’equip. Llançaments de falta, serveis de cantonada i centrades des de les dues bandes eren les armes del Lloret. L’empat no va arribar fins a la part final del partit, gràcies a una gran rematada de cap d’Edu Urdiales, que va aprofitar una bona centrada de Manel Pujadas des de la banda esquerra. Llavors, l’equip contrari ja jugava amb un home menys, arran de l’expulsió d’Ignasi per doble amonestació. Poc després, de nou per mitjà d’Urdiales, va arribar el gol de la remuntada, després d’una bona jugada del jove Àngel Vadillo, que va deixar el veterà davanter sol davant el porter Dani. A partir d’aquí, el Tordera, amb prou feines va poder arribar als dominis de Jaume Prado i els lloretencs van saber controlar els temps del partit per acabar sumant una nova victòria a casa.


Amb aquests tres punts, el Lloret ja en suma 26 i es col·loca a la tercera posició. El proper partit serà al camp de l’UE Caldes de Malavella, en l’inici de la segona volta; es jugarà diumenge vinent a partir de les 4 de la tarda.


CF Lloret: Prado; Jordi Valls, Inal (Àngel, 66’), Héctor (Dani, 90’), Sergi (Riky, 57’); Batllosera, Cháves, Cristian (Àlex Bertran, 87’), Manel Pujadas; Pecci i Edu Urdiales


CF Tordera: Dani, David, Guerrero, Martín, Edú, Dan, Jofre (Pere), Carles, Ignasi, Adrià (Buda) i Pep (Vega)


Gols: 0-1 Dan (38’), 1-1 Edu Urdiales (78’) i 2-1 Edu Urdiales (82’)


Àrbitre: Rodríguez Rivero. T.G.: pels locals Prado, Jordi Valls, Cháves i Pecci, i pels visitants Dani, Pere i Buda. T.V.: expulsat, per doble amonestació, Igansi, per part del CF Tordera (76’).


Incidències: Jornada 17 de la Primera Regional. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar)


El millor del Lloret: Manel Pujadas. Actuant com a interior esquerrà, a la primera meitat, i com a lateral, a la segona, el jugador lloretenc va fer una gran actuació. De les seves botes va sortir l’assistència del primer gol i va crear diverses accions de perill per banda esquerra. També cal destacar el doblet golejador d’Edu Urdiales.