dimecres, 3 de febrer del 2010

LES REACCIONS DE... LLUÍS PONSDOMÈNECH I ALBERTO ROBLEDO

“A Figueres, hi anirem sense cap mena de complexe”


Continua la ratxa de victòries al Camp Municipal d’Esports. El CF Lloret, ara per ara, és un dels millors equips locals i ja acumula set partits consecutius sumant els tres punts a casa. L’entrenador de l’equip, Lluís Ponsdomènech, es mostra molt satisfet per aquesta situació. “Portem una sèrie de partits que els tirem endavant amb dificultats però al final el que compta és treure els punts. La sort que tenim a casa és la que ens falta a fora. A casa disposem de més ocasions de perill perquè l’equip surt més endavant i els contraris fan un plantejament més conservador. Fora de casa crec que és anecdòtic que no guanyem i jo sempre veig l’equip capaç de guanyar i estic convençut que ens els propers partits traurem els tres punts”, assegura el tècnic.


L’última victòria del Lloret a casa va ser diumenge passat davant el CF Begur (4-1), amb gols d’Edu Urdiales, per partida doble, Dani Pecci i Cristian Cuerva. A la primera volta, el partit va finalitzar amb empat (0-0). L’entrenador explica que “són partits molt diferents per les mesures del terreny de joc. El camp del Begur és molt petit i ells tenen un equip que bascula molt bé i on juguen tots molt junts. Acumulen molts jugadors al mig del camp i això dificulta la circulació de la pilota i, per tant, costa generar ocasions de gol. Aquí a Lloret el camp és més ample i més llarg i els espais apareixen amb més facilitat”.


L’onze inicial va presentar dues novetats. Jordi Valls, tocat durant tota la setmana, va començar el partit des de la banqueta i el seu lloc el va ocupar el jove Sergi. Ponsdomènech explica que “en Jordi va passar una setmana amb febre i vam decidir jugar amb en Sergi, en aquest aspecte no hi ha cap problema, podia haver jugat qualsevol dels dos”. L’altra novetat va ser la titularitat, per primera vegada aquesta temporada, d’Àlex Bertran. L’entrenador de l’equip assegura estar “molt content d’aquesta noticia” i reconeix que “segurament és la millor noticia de la jornada. Els membres del cos tècnic teníem moltes ganes que arribes aquest moment però l’havíem de tenir molt clar. Hem cregut que ja havia arribat i estem molt contents del seu rendiment”.


El proper partit pel Lloret es jugarà al camp del líder indiscutible de la categoria, l’UE Figueres. Ponsdomènech diu que “el Lloret anirà a guanyar, com sempre, però serà difícil perquè és un equip destacat a la classificació, però, a Figueres, hi anirem sense cap mena de complexe, a fer el nostre futbol i no marxarem contents si aconseguim només una derrota o un empat. Al llarg d’aquesta setmana hi rumiarem. Haurem de tenir en compte les virtuts i els punts febles del rival”. El partit es jugarà diumenge vinent, a partir de les 11:30h.



“Aquesta temporada no estic tenint sort”


El CF Lloret afronta aquesta segona volta amb la important baixa del mig centre Alberto Robledo, que es perdrà tot el que resta de temporada a causa d’una greu lesió. Es tracta d’un esquinç al lligament intern, una fissura a la tíbia i un trencament total del cartílag. El jugador explica trobar-se “moralment una mica xafat. Crec que la temporada ja està feta per a mi. Seran dos mesos de repòs absolut i després la recuperació. Em tornaran a fer una resonància i depèn dels resultats sabré si hauré de passar o no pel quirofan. Quatre mesos no me’ls traurà ningú. Aquesta temporada no estic tenint sort. L’any passat no vaig tenir cap lesió i aquest any em vaig trencar a Tossa i, quan vaig recuperar la titularitat al camp de l’Escala, em vaig tornar a trencar”.


Sobre el partit jugat davant el Begur, Alberto també creu que l’encontre “no té res a veure amb el de la primera volta. Tot i que vam patir una mica, el resultat és just. Jo pensava que aquest equip estaria a dalt, perquè ens van donar molta guerra a la primera volta. El de diumenge va ser un partit molt controlat però que no vam saber matar i ens va tocar patir, però al final vam posar les coses al seu lloc”.


El partit, com ja és habitual, no va estar exempte de polèmica. A la primera meitat, l’àrbitre Tomé Moreno no va sancionar amb penal unes clares mans d’un defensor del Begur dins l’àrea rival. D’altra banda, a la represa, tampoc va decidir assenyalar com a gol una pilota que Manel Pujadas va treure sota els pals, en una jugada que va presentar molts dubtes. Robledo, que no oblida la nefasta actuació de Zarco Murillo al camp de l’UE Caldes, reconeix que “potser ens ha pogut ajudar una mica, però el que va passar la setmana passada va ser un escàndol. Jo vaig estar a Caldes i allò no ho havia vist mai. Els companys estaven indignadíssims. Nosaltres no volem que ens donin res, però que tampoc ens treguin, i aquest personatge (Zarco Murillo) sempre ha anat a per nosaltres”.


Respecte al partit que el Lloret jugarà diumenge vinent al camp del ‘totpoderós’ Figueres, Alberto diu que és un encontre “important per intentar retallar-li una mica de distància. Serà molt complicat perquè està lluny però nosaltres el que volem és consolidar-nos a les primeres posicions”.