dilluns, 1 de febrer del 2010

CF LLORET 4 - 1 CF BEGUR

A casa, de tres en tres


Victòria del CF Lloret a casa davant el CF Begur per un resultat de 4-1, en el partit corresponent a la jornada 19 de lliga de la Primera Regional. Els golejadors del partit van ser Edu Urdiales, per partida doble, Dani Pecci i Cristian Cuerva.


Continua la bona ratxa com a locals. Els homes de Lluís Ponsdomènech, jornada a jornada es van consolidant com un bloc compacte a casa i ja acumulen un total de set victòries consecutives al Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar. Aquesta vegada, la víctima va ser el Begur, un equip que en el partit de la primera volta va donar una imatge molt diferent i va aconseguir un empat (0-0). Diumenge, el Lloret va ser superior i va saber resoldre un partit que semblava còmode amb el 2-0 momentani, però que es va complicar i, en ocasions va perillar, amb el 2-1. Pel que fa a l’alineació, dos canvis respecte els onze homes que van formar l’equip inicial a Caldes de Malavella. Sergi i Àlex Bertran, que va debutar com a titular aquesta temporada, van entrar en els llocs de Jordi Valls, tocat durant tota la setmana, i Riky.


La primera part va ser dominada pel Lloret i les ocasions no es van fer esperar. El primer gol va arribar passat el primer quart d’hora de joc (16’), en una rematada de cap d’Edu Urdiales. Poc després (20’), i sense temps per a la reacció del Begur, Dani Pecci, després d’una gran jugada col·lectiva del conjunt lloretenc, va enviar la pilota al fons de la xarxa. En el primer temps, el Lloret es va poder col·locar amb un 3-0, però l’àrbitre no es va decidir a assenyalar un clar penal per mans dins l’àrea del Begur. Així, doncs, amb el 2-0 momentani es va arribar al descans amb la sensació que el Lloret ho havia de fer molt malament per deixar escapar els punts. No va ser així, però el Begur va donar un ensurt retallant distàncies en el marcador a la represa. Després del 2-1, els de Ponsdomènech van viure moments d’incertesa on va poder arribar l’empat, però Jaume Prado, amb una gran intervenció, i Manel Pujadas, refusant una pilota que entrava a gol, ho van evitar. El partit no va quedar sentenciat fins als minuts finals. El 3-1 va arribar en un llançament directe de Cristian Cuerva (85’) i el definitiu 4-1 va ser obra d’Edu Urdiales des del punt de penal.


Amb aquests tres punts, el Lloret recupera la tercera plaça amb 29 punts, a 6 del Camprodon (què té pendent el partit davant el Bosc de Tosca). El proper partit es jugarà al camp del líder, el “totpoderós” Figueres. Serà diumenge vinent, a partir de les 11:30h.


CF Lloret: Prado; Sergi, Marc Soler (Inal, 90’), Héctor (Jordi Valls, 70’), Manel Pujadas; Batllosera, Cháves (Ángel, 73’), Cuenca, Àlex Bertran (Cristian, 80’); Edu Urdiales i Pecci (Riky, 86’)


CF Begur: Aurelio, Martí, Kike, Edu, Toni, Fredi, Luis, Damià, Pau, Éric i Óscar (Mario)


Gols: 1-0 Edu Urdiales (16’), 2-0 Pecci (20’), 2-1 Fredi (55’), 3-1 Cristian (85’) i 4-1 Edu Urdiales (p.) (90’)


Àrbitre: Tomé Moreno. T.G.: als locals Prado, Héctor i Cháves, i als visitants Kike, Edu i Toni. T.V.: per doble amonestació al jugador del Begur, Mario (88’).


Incidències: Jornada 19 de lliga. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).


El millor del Lloret: Edu Urdiales. El davanter lloretenc es va mostrar molt actiu en ataca i va col·laborar en la victòria de l’equip amb dos gols, un de cap i l’altre de penal. A més, Urdiales és, amb 10 gols, el màxim anotador de l’equip.