dilluns, 31 de maig del 2010

HÉCTOR HERMOSO

L’adéu del gran capità


El Camp Municipal de Tordera va ser l’escenari dels últims minuts del que ha estat defensa i capità del CF Lloret durant molts anys. Héctor Hermoso es va acomiadar amb un partit molt seriós, com ja ens té acostumats, i ho va poder fer, a més, amb un gol, ja que va acabar jugant de davanter i gaudint d’alguna oportunitat.


Després de molt de temps i de molts partits, el gran capità ha decidit que això s’ha acabat. “Són ja molts anys i crec que és el moment de donar pas a la gent jove que ve treballant molt bé” assegura Héctor, que explica que un dels motius principals pels que ha pres aquesta decisió és “la família”. El defensa reconeix haver passat “grans moments” com a jugador del Lloret i diu sentir-se “orgullós” d’haver jugat amb aquesta samarreta.


Es farà estrany no veure l’Héctor al centre de la defensa. A més de ser un gran jugador i una gran persona, com diu el seu últim entrenador, Lluís Ponsdomènech, Héctor Hermoso és “un exemple com a esportista i Lloret de Mar s’ha de sentir orgullós de tenir-lo”.


Gràcies per tot, Héctor.