dimarts, 8 de juny del 2010

ENTREVISTA A LLUÍS PONSDOMÈNECH

“Hem anat a remolc durant tot l’any”


Amb al temporada ja finalitzada és el moment de fer valoracions. Malauradament, el CF Lloret no va poder aconseguir la segona plaça que donava accés a jugar la promoció a Regional Preferent. El mal inici i les ensopegades a camps dels equips de la part baixa van condicionar aquest fet. Tot i així, el conjunt lloretenc ha realitzat una campanya més que notable.

A continuació, l’entrenador Lluís Ponsdomènech fa un resum del que ha estat el seu primer any com a entrenador d’aquest equip, en una entrevista realitzada en el programa Lloret Esportiu, de Nova Ràdio Lloret.


La temporada ja s’ha acabat. Quina és la valoració que en fas d’aquesta etapa?

- Jo en faig una valoració positiva. Crec que ha estat una bona temporada, però segurament hagués estat no bona, sinó molt bona si no estiguéssim en aquest club. Ja sabem que el Lloret sempre aspira al màxim i ens hem quedat a les portes. Per tant, ho deixaríem en que ha estat una bona temporada.


Es va arribar amb opcions fins a l’última jornada però no va poder ser. Dolgut en aquest sentit?

- Sí. Però també érem conscients de que no depeníem de nosaltres, llavors suposo que fa menys mal, tot i que va ser una patacada perquè mantens les esperances fins el final i creus fins a última hora i al final no t’emportes res. Quedes a la tercera plaça que no té premi, a les portes del segon i, en aquest cas, a un sol punt. Al dependre d’un mateix saps que si l’altre guanya s’emporta el premi i tu et quedes sense res.


Ha estat una temporada molt llarga. Podem dir que ha estat, també, una temporada molt dura?

- Sí, ha estat una temporada complicada, sobretot per l’inici. L’inici de lliga al final ens ha marcat molt i, segurament, és on hem pagat el fet de no quedar una mica més amunt.


És ara quan ens recordem de partits com els de Caldes o el de Roses?

- El de Roses jo el posaria a una altra banda, perquè pertany a la segona volta. El dia de casa al Roses el vam guanyar. El problema ha estat l’inici, que no vam guanyar fins a la cinquena jornada quan va venir el Camprodon. Tan sols portàvem dos punts. Per un equip que aspira a tot és un mal inici i això ho hem pagat, perquè hem anat a remolc durant tot l’any. En canvi, el de Roses és un d’aquells partits que posaria en un altre paquet. Són punts que no pots perdre i que quan els perds t’estires dels cabells, i més encara quan veus que has quedat a un punt de la promoció i amb la mel als llavis.


Sempre has dit que estas molt satisfet amb l’actitud i el treball dels teus jugadors...

- Sí, sense dubte. Des del primer dia que vaig arribar a Lloret, sempre s’han implicat molt i han mantingut l’esperança i han treballat fins el final. En aquest sentit estic orgullós d’ells i orgullós de formar part d’aquest equip.


Parlem de futur. Renovarà Lluís Ponsdomènech per la temporada vinent?

- Hem de parlar. Ens hem d’asseure amb el president i parlar-ne. Està clar que a mi m’agradaria però també és important que el club es manifesti en aquest sentit i que en xerrem. De moment, no ho hem fet, ens hem donat uns dies de descans i properament en començarem a parlar i a veure què en fem de tot plegat.


Per tant, encara és aviat per conèixer si hi ha alguna baixa, a banda de la del capità Héctor Hermoso.

- Sí. La d’Héctor és una baixa forçosa, no voluntària. L’Héctor ha decidit penjar les botes i nosaltres li respectem, per tot el que significa i els seus temes personals, evidentment. Per la resta de l’equip, no sabem encara què és el que farem amb altes i baixes. Sí que és veritat que sempre n’hi ha, però està la cosa molt verda i no toca ara parlar d’aquest tema.


Ara, a descansar i a desconnectar, però això tornarà a començar molt aviat. El futbol, gairebé, no para.

- No, la veritat és que no para. Si encadenes una temporada amb un altra, per molt bé que ho facis o per molt que t’espavilis, com a molt, potser, tens quinze dies de relax, però això és molt difícil. La veritat és que aquesta feina, sembla que no però et comporta estar pràcticament tot l’any amb el cap posat en ella. Ara sí, a descansar una mica, a nivell d’entrenaments, però si continuem, evidentment que començarem a preparar la temporada que ve i a planificar la pretemporada per tenir-ho tot apunt i el millor possible per a poder engegar.