dilluns, 25 d’octubre del 2010

EF BOSC DE TOSCA 0 - 0 CF LLORET

Prado atura la injustícia



Empat sense gols (0-0) del CF Lloret a Les Preses davant l’EF Bosc de Tosca, en el partit corresponent a la jornada 7 de la Primera Regional. Jaume Prado va evitar la derrota aturant un penal en el segon temps.


Punt molt important el que van aconseguir els homes d’Edu Urdiales en un dels camps més complicats de la categoria i davant un rival que va sortir amb molta força. Va ser un partit molt intens entre dos equips que en tot moment van voler guanyar el partit, tot i que les ocasions no van ser massa abundants i hi va haver massa desencert en els darrers metres. A banda de la lluita del Lloret per mantenir el liderat, el partit tenia un altre atractiu: l’àrbitre Zarco Murillo. La temporada passada ja va protagonitzar dos partits molt polèmics a Vilamalla i a Caldes de Malavella i dissabte, a Les Preses, no va ser menys: dos expulsats, un per cada equip, un penal més que dubtós a favor dels locals i dos penals més no assenyalats, un per cada banda.


Pel que fa l’alineació, Edu Urdiales va introduir un canvi respecte l’equip de la jornada anterior. Àlex Bertran va entrar com a titular i va ocupar el lateral esquerrà, amb Manel Pujadas al centre de la defensa amb Marc Soler.


Durant els primers minuts de joc, el Bosc de Tosca va buscar l’àrea lloretenca, però la defensa es va mostrar, una vegada més, molt sòlida. La millor ocasió pels locals va ser un mà a mà que va guanyar Jaume Prado. Per part del Lloret, una jugada a pilota aturada va provocar tot una sèrie de rebutjos dins l’àrea que cap rematador selvatà va encertar a introduir dins la porteria. Abans del descans, el Bosc de Tosca es va quedar amb un home menys, arran de l’expulsió per doble amonestació de Galo. A la represa, i amb el Lloret amb superioritat numèrica, Cristian va tenir el 0-1 a les seves botes, però la pilota es va estavella en el pal. Poc després, Dani Cuerva va ser expulsat per doble amonestació després de cometre un penal molt discutit i que presenta molts dubtes. Tot i així, una vegada més, Jaume Prado va aparèixer per mantenir amb vida els seus i va aturar el penal. A partir d’aquí, la possessió de la pilota es va anar repartint, però cap dels dos equips va aconseguir desnivellar la balança. Com a anècdota, l’àrbitre Zarco Murillo, en un altre acció de protagonisme, va fer fora d’un sector de la graderia, situat al costat de la banqueta visitant, els aficionats lloretencs que es van desplaçar fins a Les Preses. De nou, el senyor Zarco Murillo, amb aquesta acció i el seu arbitratge, no va deixar ningú indiferent.


Aquest empat situa el Lloret a la segona posició amb els mateixos punts (16) que el Ripoll, que és el primer. El proper partit pels homes d’Edu Urdiales serà davant el FC Vilamalla. Es podrà seguir, dissabte vinent, a partir de les 4 de la tarda, des del Camp Municipal El Molí.



CF Lloret: Prado; Sergi, Marc Soler, Manel Pujadas, Àlex Bertran; Chaves, Cuenca, Cristian, Ribas, Dani Cuerva; i Pecci

També van jugar: Alberto, Riky, Jordi Valls i Àngel


Àrbitre: Zarco Murillo. Va expulsar per doble amonestació el local Galo (37’) i el visitant Dani Cuerva (62’).


Incidències: Jornada 7 de la Primera Regional. Camp Municipal Bosc de Tosca (Les Preses).



La jornada 7 de la Primera Regional:

Bosc de Tosca 0 – 0 Lloret

Ripoll 2 – 1 Sant Gregori

La Jonquera 2 – 1 Bisbalenc

Quart 5 – 1 L’Escala

Besalú 0 – 1 Tordera

Abadessenc 2 – 1 Camprodon

Vilamalla 1 – 0 Bescanó

Tossa 0 – 0 Caldes

Amer 1 – 3 Sant Hilari


La classificació:

1- Ripoll (16 punts)

2- Lloret (16)

3- Tordera (14)*

4- Quart (12)

...

15- L’Escala (7)

16- Sant Gregori (6)

17- Caldes (4)

18- Sant Hilari (4)*


*Un partit menys


La propera jornada:

Lloret – Vilamalla (dissabte, a les 4, Camp El Molí)

Sant Gregori – La Jonquera

Bisbalenc – Quart

L’Escala – Besalú

Tordera – Abadessenc

Camprodon – Bosc de Tosca

Bescanó – Tossa

Caldes – Amer

Sant Hilari – Ripoll


(Fotos: Diana Martínez i LaGarrotxa.info)