dijous, 21 d’octubre del 2010

LA PRÈVIA

EF BOSC DE TOSCA – CF LLORET



El Lloret vol seguir dissabte amb la seva ratxa de victòries i sumar la sisena consecutiva. La golejada del passat cap de setmana davant l’Abadessenc (5-0) ha donat encara molta més moral a l’equip, que arribarà a Les Preses com a líder en solitari de la categoria.

Si hi ha un camp complicat per jugar en aquesta Primera Regional, aquest és el del Bosc de Tosca, i els lloretencs ja ho van poder comprovar la temporada anterior: un camp de gespa natural, complicat per jugar i on el públic es fa sentir.


Què va passar en l’últim Bosc de Tosca – Lloret?


El Lloret visitava Les Preses en la jornada 28, després d’haver perdut a casa el derbi davant el Tossa. Els de Ponsdomènech estaven immersos en la lluita per la segona plaça amb el Camprodon, que es situava segon a només 1 punt dels lloretencs. El Lloret no va fallar i va guanyar per 1-2, en un partit molt complicat que va haver de remuntar de manera èpica, en l’últim tram de l’encontre, i on es van trobar un ambient molt hostil. A la primera meitat, el conjunt local es va avançar de cap i es va arribar al descans amb derrota momentània per 1-0. A la represa, en els minuts 78 i 89, Edu Urdiales va fer els gols de la remuntada d’un partit marcat per les polèmiques decisions de l’àrbitre, que va obligar a aturar el joc durant molts instants. Dissabte, Urdiales no podrà fer els gols, però si que els podrà fer el pitxitxi de l’equip, Dani Pecci.


El partit es jugarà dissabte vinent, a partir de les 16:15h, en el Camp Municipal de Bosc de Tosca, a Les Preses, amb l’arbitratge del gironí Zarco Murillo.


Torna Zarco Murillo


La temporada passada van ser molts els protagonistes amb que va comptar el CF Lloret. Pel que fa als àrbitres, sense dubte, aquest va ser Zarco Murillo. Vilamalla – Lloret i Caldes – Lloret van ser els partits en que el col·legiat gironí va arbitrar els lloretencs i, en tots dos casos, hi va haver molta polèmica. Esperem que, en aquesta ocasió, el senyor Zarco Murillo passi desapercebut i parlem només de futbol.