divendres, 15 d’octubre del 2010

LA PRÈVIA

CF LLORET – CE ABADESSENC



El CF Lloret obrirà demà una nova jornada de la Primera Regional, davant l’Abadessenc. Serà a partir de les 4 de la tarda quan els homes d’Edu Urdiales buscaran la cinquena victòria consecutiva per sumar tres punts més i col·locar-se, si Ripoll no guanya a Amer, com a líder en solitari de la competició.
Després de la derrota davant el Bisbalenc a la primera jornada, i les victòries davant els nous equips de la categoria (Sant Gregori, La Jonquera, Quart i Besalú), arriba un equip que ja va posar les coses molt complicades durant la temporada anterior. L'entreador, Edu Urdiales, també creu que l'Abadessenc tornarà a plantejar un partit molt dur i, a més, assegura que el veu com "un dels favorits" per estar a la part alta.


Què va passar en l’últim Lloret – Abadessenc?


El darrer enfrontament a casa davant l’Abadessenc va ser durant la temporada anterior i el partit va finalitzar amb victòria pels lloretencs. A les ordres, per llavors, de Lluís Ponsdomènech, el Lloret va vèncer per 2-0 en un matx que va presentar moltes dificultats. Aquell dia, l’encontre va començar amb l’expulsió de Manel Pujadas en el minut 8, per unes mans dins l’àrea que van significar un penal en contra del Lloret, que Jaume Prado va aturar. El porter lloretenc va ser el protagonista del partit, ja que, a més d’aturar el penal, va mantenir amb vida als seus amb grans intervencions de mèrit. Els gols no van arribar fins a la segona meitat: van ser obra de Riky (68’) i de Dani Pecci (72’). Veurem què passa en aquesta ocasió.


El partit es jugarà demà dissabte, a partir de les 4 de la tarda, des del Camp del Molí, amb l’arbitratge del gironí Vela Lechuga.