dijous, 6 de gener del 2011

LA PRÈVIA

CF TORDERA - CF LLORET

Edu Urdiales engega la màquina i... Sant Tornem-hi! El CF Lloret torna aquest diumenge a la competició després de les vacances de Nadal. El rival és el CF Tordera, un equip proper que provarà de posar-li les coses molt complicades a l’equip. Els rivals arriben a la cita en una dinàmica negativa, després de dues derrotes consecutives davant el Caldes de Malavella i el Bescanó. Tot i així, es troben situats a la sisena posició amb 22 punts, amb 6 victòries 4 empats i 5 derrotes. A més, presenten baixes importants respecte l’equip que va iniciar el campionat.

Els Tordera – Lloret sempre són partits molt intensos, típics d’un derbi, on cap dels dos es conforma amb un resultat que no sigui la victòria. Veurem com respon el Lloret en aquest 2011 en un matx que es presenta molt dur.

Què va passar en l’últim Tordera - Lloret?

Va ser l’últim encontre de la passada temporada i els de Ponsdomènech, tot i vèncer per un marcador de 0-3, van quedar fora de la promoció ja que el Camprodon va guanyar per 0-4 a La Bisbal. El partit va tenir poca història: un Lloret infinitament superior davant d’una joguina anomenada Tordera, que no va oposar resistència i que amb prou feines va poder inquietar Jaume Prado. Els gols van ser obra d’Edu Urdiales, per partida doble, i d’Héctor Cuenca. Aquest va ser l'últim partit que va jugar el que va ser durant moltes temporades el gran capità del Lloret, Héctor Hermoso.

Diumenge vinent, a partir de les 16:30h, partit entre el CF Tordera i el CF Lloret, amb l'arbitratge del gironí Juanes Vázquez.