dijous, 20 de gener del 2011

LA PRÈVIA

CF LLORET - AT. BISBALENC

Comença la segona volta i els lloretencs s’enfronten a l’únic equip de la categoria que pot dir que ha guanyat al Lloret. Arriba l’Atlètic Bisbalenc després d’haver perdut en la jornada anterior al camp del CD Bescanó (2-0). Mentre que els d’Edu Urdiales són primers amb 46 punts, els de La Bisbal es troben situats a l’onzena posició amb 21 punts, menys de la meitat dels punts que tenen els selvatans. El Bisbalenc ha aconseguit 6 victòries, 3 empats i 8 derrotes, amb 27 gols a favor i 24 en contra. No podrà jugar aquest partit, per sanció, el lateral Jordi Valls, que va ser expulsat la passada jornada davant l’Escala.

En el partit de la primera volta, 4-1 a favor dels rivals. Per aquest motiu, l’entrenador, Edu Urdiales assegura que “tenim ganes, perquè que et marquin quatre gols, que et caiguin crítiques i que la gent digui que aquest Lloret no val per res et fereix. Tenim molta memòria aquí a Lloret. Per tant intentarem fer un bon partit i guanyar”.

Què va passar en l’últim Lloret - Bisbalenc?

Pel bé del cor dels espectadors, esperem que aquest partit no tingui un desenllaç amb tant suspens com el que va tenir el Lloret - Bisbalenc de la temporada anterior. Aquell dia, el propi Edu Urdiales va ser l’heroi, amb un gol a la primera meitat i amb un penal aturat en el temps afegit. Sí, sí, quan el partit arribava al final, Jaume Prado va ser expulsat per cometre un penal i el davanter va haver de col·locar-se sota els pals per evitar el gol de l’empat. El resultat final va ser de victòria per 1-0.

La segona volta comença en el Camp d’El Molí. Dissabte a les 4 de la tarda: Lloret - Bisbalenc. L'arbitratge, a càrrec del gironí Rivas Vizcaino.