dilluns, 26 d’abril del 2010

CF LLORET 1 - 0 AT. BISBALENC

Sant Edu Urdiales


Victòria per la mínima (1-0) del CF Lloret davant l’Atlètic Bisbalenc, en el partit corresponent a la jornada 29 de la Primera Regional. L’autor del gol va ser Edu Urdiales, que, a més, es va convertir en l’heroi del partit després d’aturar un penal en l’últim minut, que va donar els tres punts al Lloret.


Definitivament, ens agrada patir. De nou, el Lloret va sumar els tres punts en una victòria agònica que va acabar amb un penal en l’últim minut aturat pel davanter Edu Urdiales, que va haver d’ocupar la porteria a causa de l’expulsió de Jaume Prado. Va ser el partit d’Urdiales. Sabíem que el veterà davanter era un especialista en anotar penals i ara resulta que també els sap aturar. Un cop més, el pitxitxi de la categoria, va ser clau en la victòria i, aquesta vegada, a més, va guanyar-se una ovació particular de la graderia lloretenca. Fins el moment del penal, el Lloret havia dut el pes del partit però no va saber sentenciar amb el segon gol i va acabar demanant l’hora.


El tècnic, Lluís Ponsdomènech, va introduir dos canvis respecte l’onze que va jugar d’inici a Les Preses. Jose Chaves va formar al mig del camp amb Albert Batllosera i Riky va tornar a ocupar la banda dreta.


A la primera meitat, el domini del joc va ser del Lloret, que es va trobar amb perilloses contres per part de l’equip visitant. Tot i així, qui va marxar al descans amb la victòria momentània va ser el Lloret. Passada la mitja hora de joc, Edu Urdiales, de manera acrobàtica, va enviar la pilota al fons de la porteria (35’). A la represa, va continuar la mateixa tònica i el partit va estar obert fins el final. El Lloret, sense sort, buscava el segon gol per tal de sentenciar el matx, i el Bisbalenc contestava amb perillosos atacs que no van trobar el camí del gol. En l’últim minut, una escapada del Bisbalenc va acabar amb un penal en contra, que va significar l’expulsió del porter Jaume Prado. Amb tots els canvis fets, Edu Urdiales va agafar la responsabilitat de col·locar-se sota els pals i va aconseguir aturar el llançament del rival Casellas, provocant el deliri a la grada del Camp Municipal d’Esports. Amb una gran ovació al protagonista de l’encontre, va finalitzar el partit.


Amb aquesta victòria, el Lloret es manté a la tercera posició amb 48 punts, a només un del Camprodon. El proper partit pels de Lluís Ponsdomènech es jugarà al camp del CE Abadessenc, a Sant Joan de les Abadesses.


CF Lloret: Prado; Jordi Valls (Sergi, 80’), Marc Soler, Héctor, Manel Pujadas; Batllosera, Chaves (Àngel, 73’), Riky (Cuenca, 80’), Garro (Àlex Bertran, 46); Edu Urdiales i Kiko (Pecci, 64’)


At. Bisbalenc: Carol, Piferrer, Marcelus (Rey), Javi, Porqueres, Lluis Ferrer (Ismael), Quer, Casellas, Alabau (Freixas), Omar i Vidal


Gol: 1-0 Edu Urdiales (35’)


Àrbitre: Torné Moreno. T.G.: als locals Jordi Valls, Manel Pujadas, Marc Soler, Batllosera, Chaves i Garro, i als visitants Lluis Ferrer, Piferrer, Javi, Alabau, Omar i Vidal. T.V.: per vermella directa al lloretenc Jaume Prado (90’).


Incidències: Jornada 29 de la Primera Regional. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).