dilluns, 11 d’abril del 2011

CF LLORET 1 - 0 CE SANT HILARI

Un passadís de campions

Victòria del CF Lloret a casa davant el CE Sant Hilari. Va ser per la mínima (1-0) amb un gol de Marc Ribas en el segon temps, en el partit corresponent a la jornada 28 de la Primera Regional.

Comença “l’altra lliga” pel Lloret i ho fa amb un nou triomf per seguir sumant punts i més punts i fer més grans aquests registres històrics dels homes d’Edu Urdiales. A més, el Ripoll va empatar i l’espectacular avantatge de punts ja augmenta fins els 26. El partit de dissabte enfrontava dos equips amb situacions ben diferents. Mentre els lloretencs només volien celebrar el campionat davant l’afició amb una victòria, el Sant Hilari arribava a Lloret de Mar amb la necessitat de sumar els tres punts sí o sí per continuar aspirant a mantenir la categoria i jugar la temporada vinent a la nova Segona Catalana. En un encontre marcat per la calor, el camp d’El Molí va presentar una bona entrada, on va destacar la presència dels jugadors del Lloret “B”, que es van sumar al passadís amb els jugadors del Sant Hilari. Un gran homenatge per un gran campió que, a més, va tenir un bon record per al jove Adam, jugador del prebenjamí “C” del CF Lloret, que dijous, malauradament, ens va dir adéu.

Pel que fa a l’equip inicial, tan li fa que la lliga ja estigui guanyada, potser amb més motiu. Edu Urdiales va tornar a fer canvis en l’onze titular. La novetat més destacada va ser la de Javi Tato, que va substituir el lesionat i sancionat Jaume Prado. A més, Àngel Vadillo i Marcos Lema van ser les altres novetats.

Va ser un partit amb dues parts diferenciades. Durant la primera meitat, es va poder veure un bon Sant Hilari que, amb una gran intensitat i convicció, va assetjar amb insistència la porteria de Javi Tato, que va tenir una molt bona actuació. El Lloret, per la seva part, no acabava de lligar les diferents jugades d’atac que proposava i les ocasions van ser escasses. Això va canviar a la segona meitat, quan els lloretencs van sortir amb una altra mentalitat molt més ambiciosa i, als pocs minuts de la represa, Marc Ribas va fer l’únic gol de la tarda. Va ser una jugada de rebuig dins l’àrea que va aprofitar el 10 del Lloret entrant amb tot des de segona línia. A partir d’aquí, el Lloret va jugar amb més comoditat i va crear diverses ocasions per fer el segon, amb accions de Batllosera o Alberto Robledo. Edu Urdiales va donar entrada a dos jugadors del Juvenil de Preferent que ja van debut amb l’equip en anteriors jornades com el defensa Juan Cruz, que mostrar-se molt seriós, i l’atacant Bader, que va fer perdre els papers als seus marcadors amb bones jugades de qualitat. Sense incidents va finalitzar un partit on el Lloret no es jugava res i el Sant Hilari molt. Qui juga per necessitat perd per obligació.

El Lloret ja suma 79 punts. La propera jornada desplaçament al camp de l’UE Caldes de Malavella, un equip que sembla que lluita per els darrers punts que el facin assegurar-se la permanència. El partit es jugarà diumenge vinent, a partir de les 17:00h.

CF Lloret: Tato, Jordi Valls, Marc Soler, Sergi, Àlex Bertran (Cruz), Chaves (Alberto), Cuenca (Bader), Riky (Luis García), Àngel, Ribas i Marcos (Batllosera)

CE Sant Hilari: Porta, Carós (Rafi), Carles, Miguel, Pep Maria, Toni Rosell, Xavi Prat, Musta, Dot (Parera), Testart i Víctor (Callís)

Gol: 1-0 Ribas (49’)

Àrbitre: Valenzuela Uceda. T.G.: als locals Marc Soler i Batllosera, i al visitant Miguel. T.V.: cap.

Incidències: Jornada 28 de la Primera Regional. Camp d’El Molí. Abans de l’inici del partit, el Sant Hilari va fer el passadís al Lloret i es va guardar un minut de silenci en memòria de l’Adam, jugador del prebenjamí “C” que dijous ens va deixar.

La jornada 28 de la Primera Regional:

Lloret 1 – 0 Sant Hilari

Bescanó 0 – 1 Caldes

Camprodon 3 – 1 Amer

Tordera 2 – 2 Tossa

L’Escala 0 – 0 Vilamalla

Bisbalenc 2 – 0 Bosc de Tosca

Sant Gregori 1 – 1 Abadessenc

Jonquera 1 – 0 Besalú

Quart 1 – 1 Ripoll

La classificació:

1- Lloret (79 punts)

2- Ripoll (53)

3- Camprodon (51)

4- L’Escala (44)

...

12- Vilamalla (33)

13- Jonquera (31) *primer equip que baixaria

14- Quart (30)

15- Amer (30)

16- Sant Gregori (28)

17- Sant Hilari (27)

18- Tossa (24)

La propera jornada:

Caldes – Lloret (diumenge, a les 17:00h)

Ripoll – Bescanó

Sant Hilari – Camprodon

Amer – Tordera

Tossa – L’Escala

Vilamalla – Bisbalenc

Bosc de Tosca – Sant Gregori

Abadessenc – Jonquera

Besalú – Quart


(Fotos: Diana Martínez)