dijous, 7 d’abril del 2011

LA PRÈVIA

CF LLORET - CE SANT HILARI

Després de les celebracions a Amer, la primera plantilla del CF Lloret podrà festejar l’ascens a la Primera Catalana davant l’afició. Serà després del partit que haurà de jugar davant el Sant Hilari.

Amb la lliga totalment decidida pel conjunt lloretenc, queda saber quins equips es mantindran i jugaran la propera temporada a la nova Segona Catalana i quins perdran la categoria i passaran a competir a la Tercera Catalana. El Sant Hilari és un dels molts equips immersos en aquesta lluita per aconseguir una permanència que cada vegada és més cara. Ara mateix, el Sant Hilari ocupa la penúltima posició amb 27 punts i es troba a 6 de la salvació, que marca el Vilamalla a la dotzena posició amb 32 punts.

Això, poc li importa al Lloret. Els homes d’Edu Urdiales (que compta amb les baixes per sanció de Jaume Prado i Dani Pecci) intentaran seguir amb la ratxa històrica de victòries i brindar amb un triomf a l’afició, per acabar el partit amb un final de festa que es correspongui amb la fita assolida. El Camp d’El Molí s’ha d’omplir de gom a gom per a gaudir d’un moment històric i, per això, el CF Lloret anima a tots els jugadors del futbol base, pares, aficionats i altres a assistir al partit.

Dissabte, a partir de les 4 de la tarda, des del Camp d’El Molí, donarà inici aquest Lloret - Sant Hilari. L’àrbitre del partit serà el gironí Valenzuela Uceda.