dilluns, 4 d’abril del 2011

CF LLORET, CAMPIONS DE LLIGA 2010/2011




Ara sí. Ja podem dir que això està fet i que el Club de Futbol Lloret jugarà la propera temporada a la Primera Catalana.

Va ser l’estiu del 2009, quan un cos tècnic encapçalat per Lluís Ponsdomènech iniciava un nou projecte esportiu que ara, Edu Urdiales i Pere González, amb un toc personal i especial, han finalitzat amb èxit. Tota la feina ben fet ha donat els seus fruits quan encara queden 7 jornades per jugar-se, amb un Lloret que té 76 punts i que treu 22 al segon classificat, el Ripoll. Un Ripoll que ahir, inesperadament, ensopegava a casa davant un necessitat Caldes de Malavella. Aquest resultat, afegit a la victòria del Lloret a Amer per 1-2, amb gols de Dani Pecci i Marc Ribas, ha provocat una situació que era qüestió de temps, l’ascens matemàtic a la Primera Catalana.

Esforç i sacrifici. Ha estat això, precisament, el verdader secret d’aquest Lloret. Esforç i sacrifici, però, a més, companyerisme, coratge, treball, dedicació, constància, professionalitat... Molts atribut per a un gran equip que quedarà per la història i el record de tots, per molt temps que passi.

Sempre recordarem a tots els membres d’aquest equip:

Dos grans porters com Jaume Prado i Javi Tato. Uns defenses seriosos i contundents com Jordi Valls, Marc Soler, Manel Pujadas, Àlex Bertran, Sergi Ordóñez, Inal Maliti i Chema Aguilera. Mig campistes de qualitat com Albert Batllosera, Jose Chaves, Alberto Robledo, Marc Ribas, Àngel Vadillo i Héctor Cuenca. I jugadors d’atac com Diego Zamora, Luis García, Riky, Dani Cuerva, Cristian Cuerva, Marcos Lema i Dani Pecci. Tots aquest noms, dirigits a la perfecció per Edu Urdiales i Pere González. Amb l’ajuda del fisioterapeuta, Paco Martín i del gran delegat d’aquest Lloret, Antonio Pérez.

Sense dubte, una gran família que, com diem, ha fet història.

Així es va celebrar l’ascens (reportatge fotogràfic de Marc Bertran):