dilluns, 2 de maig del 2011

CF LLORET 2 - 0 CD BESCANÓ

Pels qui dubtaven, doblet de Pecci

Victòria del CF Lloret a casa davant el Bescanó per un marcador de 2-0, en el partit corresponent a la jornada 30 de la Primera Regional. Els gols de l’encontre van ser obra de Dani Pecci.

Per si algú dubtava que el Lloret no sortiria a competir i que això podria afavorir altres equips, dissabte va quedar clar que no serà així. El Lloret vol acabar la temporada de la manera més gran possible, tot i haver aconseguit uns números rècord en la història del club lloretenc. Dani Pecci va ser el protagonista d’una nova victòria a casa, amb dos gols. Els homes d’Edu Urdiales, encara no saben què és perdre o empatar com a locals i ja sumen 15 jornades consecutives sumant de tres en tres a casa. Per a fer ple, en tres jornades, arribarà el Tordera. Tot i els números, es va produir una imatge sobtant, la poca presència de públic. El Camp d’El Molí va presentar una entrada molt pobre per a presenciar un partit en què, ben és cert, cap dels dos equips es jugava res. Malgrat tot, aquest és un Lloret històric i irrepetible.

Amb l’ascens assolit, una de les prioritats del club ara és la d’aconseguir que el Lloret “B” jugui la propera temporada a la nova Tercera Catalana, és a dir, que aconsegueixi la permanència a l’actual Segona Regional. Això afecta a la primera plantilla, que en aquesta jornada va enviar Àngel Vadillo i Marcos Lema, a banda dels ja habituals Diego Zamora i Inal Maliti, a jugar amb l’equip amateur el partit davant el CF Pals (malauradament, derrota per 0-3). Aquestes baixes, unides a les de Jaume Prado, Alberto Robledo i Cristian Cuerva per lesió, i Jose Chaves per sanció, van obligar el tècnic Edu Urdiales a comptar amb els juvenils Bader i Gianni, que tot i ser porter, va actuar com a jugador. Les novetats, en aquesta ocasió, en l’onze titular van ser les de Jordi Valls, Batllosera, Héctor Cuenca, i el propi Bader.

Una de les regles generals d’aquest Lloret ha estat avançar-se molt d’hora en el marcador, en la majoria dels partits. Dissabte va seguir la mateixa tònica i els locals van fer l’1-0 abans del primer quart d’hora de joc, per mitjà del pitxitxi de l’equip, Dani Pecci. El davanter lloretenc va superar per dalt al porter Fucho per fer el primer gol de la tarda. El Bescanó va buscar l’àrea de Javi Tato però sense massa clarividència en les seves accions. L’encontre, tot i ser intens, no tenia massa emoció ni oportunitats de gol. Tot i així, el Lloret va fer el segon abans del descans. De nou, Dani Pecci, va enviar la pilota al fons de la xarxa. Va ser en una rematada de cap, després d’una gran centrada des de la banda esquerra de Manel Pujadas. Amb el 2-0 a favor, es va arribar al temps de descans. A la represa, cap gol i poques oportunitats pels dos equips. Les millors van ser pel Lloret en el darrer tram de partit. Àlex Betran, en un llançament de falta, va fer volar el porter rival Fucho. Més tard, Luis García, també a pilota aturada, va estavellar la pilota al travesser. El Bescanó, per la seva part, va intentar assetjar la porteria de Javi Tato, però el jove porter lloretenc, que va aconseguir deixar el portal a cero, no va haver d’intervenir en excés.

Amb aquesta victòria, el Lloret suma ja 82 punts. La propera jornada, desplaçament a Ripoll, el camp del segon classificat. L’encontra es jugarà diumenge, a partir de les 4 de la tarda, des del Camp Municipal de Ripoll.

CF Lloret: Tato; Jordi Valls, Marc Soler, Sergi, Manel Pujadas; Batllosera, Cuenca (Àlex Bertran), Riky (Luis García), Ribas, Bader (Dani Cuerva); i Pecci (Gianni)

CD Bescanó: Fucho, Pitu Pujol, Recansens, Palomera (Narcís), Nene, Quer, Quintana (Vallejo), Bagué, Robert (Jonny), Gasull (Grous) i Coma

Gols: 1-0 Pecci (10’) i 2-0 Pecci (34’)

Àrbitre: Rivas Vizcaíno. T.G.: al local Batllosera i als visitants Nene i Quer. T.V.: a l’entrenador del Bescanó per doble amonestació (68’)

Incidències: Jornada 30 de la Primera Regional. Camp d’El Molí (Lloret de Mar).

La jornada 30 de la Primera Regional:

Lloret 2 – 0 Bescanó

Camprodon 1 – 3 Caldes

Tordera 1 – 0 Sant Hilari

L’Escala 3 – 3 Amer

Bisbalenc 2 – 1 Tossa

Sant Gregori 0 – 3 Vilamalla

La Jonquera 2 – 0 Bosc de Tosca

Quart 3 – 0 Abadessenc

Besalú 0 – 2 Ripoll

La classificació:

1- Lloret (82 punts)

2- Ripoll (59)

3- Camprodon (54)

4- L’Escala (45)

...

12- Vilamalla (37)

13- La Jonquera (35)*primer equip en baixar

14- Quart (33)

15- Amer (31)

16- Sant Gregori (29)

17- Tossa (27)

18- Sant Hilari (27)

La propera jornada:

Ripoll – Lloret (dissabte, 16:00h)

Bescanó – Camprodon

Caldes – Tordera

Sant Hilari – L’Escala

Amer – Bisbalenc

Tossa – Sant Gregori

Vilamalla – La Jonquera

Bosc de Tosca – Quart

Abadessenc – Besalú