dijous, 28 d’abril del 2011

LA PRÈVIA

CF LLORET - CD BESCANÓ

Després de les mini-vacances de Setmana Santa, el Lloret torna a la competició. El proper rival és el CD Bescanó, un equip que no es juga res, ja que s’ha assegurat, de manera virtual i, pràcticament, de manera matemàtica, la seva presència a la nova Segona Catalana, és a dir, la permanència. Situats a la cinquena posició, amb 43 punts, els contraris arriben a Lloret de Mar després de caure a Ripoll per un contundent 4-1 i a casa davant el Caldes per 0-1. És un equip que ha fet 45 gols i que ha rebut 39. Els números del Lloret són molt diferents. Els d’Edu Urdiales tenen 79 punts, han fet 70 gols i, entre Prado i Tato, només han encaixat 22. L’objectiu del partit, seguir sumant de tres en tres com a locals i és que l’equip encara no ha deixat escapar cap punt del Camp d’El Molí.

Es preveuen més modificacions en l’alineació que presentarà Edu Urdiales, a causa de les baixes d’homes lesionats com Jaume Prado o Cristian Cuerva. Urdiales tampoc podrà comptar amb el sancionat Jose Chaves. Per part del Bescanó, Albert Mato no podrà jugar per l’acumulació de 5 targetes.

Què va passar en l’últim Lloret - Bescanó?

L’enfrontament a casa davant el Bescanó, la temporada passada, també es va celebrar en les darreres jornades del campionat. En aquella ocasió, els lloretencs, a les ordres de Lluís Ponsdomènech, van superar els rivals per un marcador de 3-1. Va ser un partit treballat en que els locals van haver de remuntar un 0-1 que els visitants van fer en el minut 6 de partit. Abans del descans, el capità Héctor Hermoso va fer l’empat, a la sortia d’un córner. A la represa, Edu Urdiales, des del punt de penal, va fer el 2-1. Qui va certificar la victòria amb el definitiu 3-1 va ser Albert Batllosera.

Aquest dissabte, a partir de les 4 de la tarda, des del Camp d’El Molí, torna el futbol de Primera Regional a Lloret de Mar amb aquest Lloret – Bescanó. Arbitrarà el gironí Rivas Vizcaíno.