dilluns, 6 de juny del 2011

UD JAFRE 1 - 5 CF LLORET

Pecci no s’atura ni en la Copa

Victòria per golejada del CF Lloret al camp de l’UD Jafre (1-5) en el partit corresponent a la segona eliminatòria de la Copa Catalunya. Els gols del partit van ser obra de Dani Cuerva, Marc Ribas i Dani Pecci, que va firmar un nou hat trick aquesta temporada.

Tot i haver estat campió del seu grup amb un gran avantatge respecte el segon classificat, el Jafre va acusar la diferència de ritme que imposen cadascuna de les categories i, en tot moment, es va saber qui era l’equip de Primera Territorial i quin era el de Tercera. Els d’Edu Urdiales van ser superiors en la major part del partit i van gaudir d’una victòria còmode amb un bon sac de gols que encara hagués pogut ser més gran. Veurem què passa en la propera ronda, que es presenta més competitiva i és que entra a escena el campió de la Primera Catalana, l’UE Olot.

Per aquest encontre, Edu Urdiales va optar per alinear Javi Tato a la porteria amb una defensa formada per Jordi Valls i Manel Pujadas als laterals i una parella de centrals formada per Chema Aguilera i Inal Maliti com a novetat. Com a curiositat, l’última vegada que Chema i Inal van formar el centre de la defensa, l’equip també va vèncer per 1-5; va ser en el camp del FC Vilamalla. La resta de l’equip va ser format per Sergi Ordóñez, Albert Batllosera, Riky Serralunga, Marc Ribas, Dani Cuerva i Dani Pecci.

Dani Cuerva va ser l’encarregat d’obrir el compte golejador dels selvatans, com ja va passar en l’últim partit de lliga davant el FC l’Escala. La superioritat lloretenca era clara i l’equip va aconseguir arribar al descans amb un marcador favorable de 0-2, gràcies a Marc Ribas, que va ser l’autor del segon. A la represa, una errada defensiva va provocar que el conjunt local retallés distàncies en el marcador. Gil va ser qui va batre la porteria d’un Javi Tato que fins llavors no havia participat en excés. Malgrat el moment del gol, el Lloret no es va deixar sorprendre i va reaccionar amb tres gols més que van deixar el definitiu 1-5 en el marcador. Aquests tres gols van ser obra d’un mateix jugador, un davanter en estat de gràcia i que ha acabat la temporada de la mateixa manera que la va començar. Dani Pecci, l’home gol i el pitxitxi d’aquest equip, no va tenir pietat del Jafre i va aconseguir batre la porteria local fins en tres ocasions.

Demà, a partir de les 12:30h, a la seu de la Federació Catalana de Futbol, es celebrarà el sorteig que donarà el nom del següent rival del Lloret, en el partit de la tercera eliminatòria d’aquesta Copa Catalunya. Us informarem del resultat.

UD Jafre: Bofill (Jamal), Morente, Sabaté (Cesc Barceló), Santana, Carbó (Devesa), Díaz (Darnés), Gil, Pepe, Freixes (Salam), Moha i Joan Amorós

CF Lloret: Tato; Jordi Valls, Inal, Chema, Manel Pujadas (Àlex Bertran); Sergi, Batllosera (Àngel), Riky (Marcos), Dani Cuerva, Ribas (Cuenca); i Pecci

Gols: 0-1 Dani Cuerva, 0-2 Ribas, 1-2 Gil, 1-3 Pecci, 1-4 Pecci i 1-5 Pecci

Àrbitre: Martínez Mesa. T.G.: cap. T.V.: al local Gil per doble amonestació.

Incidències: Segona eliminatòria de la Copa Catalunya. Camp Municipal de Jafre (El Pedro).