dilluns, 9 de setembre del 2013

CD MONTCADA 2 - 0 CF LLORET

Manca d’encert i indignació

Estrena amb derrota del CF Lloret davant el CD Montcada, per un resultat de 2-0. Els locals es van avançar en una acció d’estratègia, en el minut 32, per mitjà de Pablo Leal. A la represa, Albert Hospital va fer el segon (58’). L’àrbitre, Carrero Romera, també va ser un dels protagonistes.

L’inici de la competició en la Primera Catalana no ha portat bones notícies pel CF Lloret. Definitivament, Montcada no és un bon camp pels lloretencs, que van sumar la seva tercera derrota consecutiva en aquest escenari. La falta de punteria i precisió en els darrers metres va resultar clau en els selvatans, a diferència dels rivals, que van rendibilitzar gairebé al màxim les seves oportunitats. I tot i que només estem en la primera jornada, la polèmica arbitral no hi va faltar. Sergi Carrero Romera, amb un criteri desconcertant, va desesperar i indignar els jugadors lloretencs. A més, i per més inri, a les baixes d’Àlex Bertran, Brian i Kutxo per problemes físics, el Lloret va patir les lesions de Jordi Valls, de turmell, i de Cristian Cuerva, que es va fracturar el nas durant el transcurs del joc.

L’estratègia va ser decisiva

Es va viure una primera part molt igualada, amb poques ocasions clares de gol per cada banda, i on una acció d’estratègia va ser clau per a la victòria final del Montcada. El Lloret va fer-se amb el domini de l’esfèrica en gran part del temps però les jugades no van acabar amb l’eficiència necessària. Els rivals, amb un joc directe, van trobar el camí del gol passada la mitja hora, en una falta lateral que, després d’una combinació entre diversos jugadors, Pablo Leal va finalitzar superant Gianni en el primer pal. Els de Jordi Salvanyà van poder fer el segon, però el porter lloretenc va protagonitzar una gran intervenció per evitar-ho. Pel Lloret, l’acció més destacada va arribar per mitjà de Peke, que no va poder definir davant el porter local Buetas. Edu Urdiales va haver de realitzar una substitució en el minut 36, a causa de la lesió de Jordi Valls, en un cop al turmell. Àlex Lobo va entrar en el centre de la defensa i Sergio Ordóñez va passar a jugar com a lateral dretà. A poc pel descans, nou contratemps: Cristian Cuerva va haver de ser substituït per Dani Cuerva, a causa d’una fractura del nas, en la disputa d’una pilota dividida.

Hospital no va perdonar

Amb un xut del local Dani Martínez, que va estavellar la pilota en el travesser, va començar una segona part on els homes d’Edu Urdiales van buscar molt més la porteria rival, però la manca d’encert els va acabar penalitzant. A més, la situació es va posar encara més coll amunt en el minut 58, quan Albert Hospital va enviar al fons de la xarxa una pilota rebutjada dins l’àrea lloretenca per fer el 2-0. El Lloret va comptar amb moltes oportunitats de gol en accions de Rubén “Peke”, Àlex Lobo, Ángel Vadillo, Fran Chamizo o Ivi Sebastián. Cap d’elles va aconseguir superar Buetas. Només una va acabar dins de la porteria, en un xut de Peke, però el linier va decidir anul·lar el gol, per seguir augmentant la indignació de l’equip selvatà amb la tripleta arbitral. El marcador no es va moure i el Lloret va sumar la primera derrota de la temporada.

El Lloret buscarà els primers punts en la segona jornada de lliga. El CE Vilassar de Dalt serà el proper rival pels homes d’Edu Urdiales. El partit es jugarà en el Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar, dissabte vinent, a les 16.00h.

CD Montcada: Buetas, Carmona, Leal, Vila, Sánchez, Hospital, Martínez (Nacarino, 68’) González, Romero, Lordán (Jiménez, 63’) i Casado (Gascón, 76’)

CF Lloret: Gianni, Jordi Valls (Lobo, 36’), Marc Soler, Sergio, Dani Rivas, Pol Gómez, Ángel, Ivi (Poderoso, 83’), Erik Mahillo (Chamizo, 58’), Cristian (Dani Cuerva, 46’) i Peke

Gols: 1-0 Leal (32’) i 2-0 Hospital (58’)

Àrbitre: Carrero Romera (Comitè Anoia). T.G.: als locals Lordán, Leal i Hospital, i als visitants Dani Rivas, Lobo, Peke, Marc Soler i Ángel.

Incidències: Jornada 1 de la Primera Catalana. Camp Municipal La Ferreria Nou (Montcada i Reixac).

(Imatges del partit: Diana Martínez)