dijous, 5 de setembre del 2013

LA PRÈVIA: CD MONTCADA - CF LLORET

Començar amb bon peu


Després d’un mes de pretemporada, torna la competició oficial a la Primera Catalana. El CF Lloret es desplaça al camp del CD Montcada a la recerca dels primers punts de l’any, amb il·lusió i motivació. El partit es jugarà a les 12 del migdia. El balanç que ha deixat la pretemporada ha estat de tres victòries, quatre empats i només una derrota, davant l’UE Llagostera de la Segona “B” (0-1). En tot aquest temps de preparació, el nou entrenador, Edu Urdiales, ha pogut implantar molts dels aspectes de l’estil de joc que vol practicar aquesta temporada el conjunt lloretenc.

Montcada, camp de mals records pel Lloret

Els lloretencs no han tornat amb bons resultats en les seves darreres visites a Montcada i Reixach. En la temporada 2011/2012, l’equip entrenat per Urdiales va caure per un resultat de 2-1, una derrota que va venir provocada en els últims minuts per una acció de penal. L’any passat, amb Valero a la banqueta, derrota per 3-2 amb un final força semblant, en una altra acció de penal en contra dels interessos lloretencs quan restaven pocs minuts pel final de l’encontre. Veurem si la tercera és la bona i l’equip pot aconseguir els primers punts de la temporada, per tal de trencar, així, el seu malefici dels inicis de lliga. Ja fa moltes temporades que l’equip no guanya la primera jornada.  

Edu Urdiales: “El partit de Montcada es presenta difícil”

Després d’una temporada, Edu Urdiales tornarà a dirigir un partit oficial del CF Lloret. Ho farà diumenge, davant el Montcada, en un partit que, segons comenta, “es presenta difícil, perquè el Montcada s’ha reforçat molt bé, com la majoria d’equips de Barcelona, que compten amb un mercat més ampli”. A més, Urdiales creu que “a qualsevol camp de Barcelona els partits seran molt igualats i complicats de guanyar”. L’entrenador, però, espera tornar de Montcada amb un resultat positiu, tot i que no oblida que l’objectiu “és salvar la categoria, nosaltres no podem competir amb els pressupostos d’alguns equips de Barcelona i Girona”. Pel que fa la plantilla, Urdiales explica que, en un principi, “està tancada, tot i que estem pendents d’algun jugador que per problemes laborals pot tenir dificultats per entrenar, això pot provocar que vingui alguna incorporació”. De produir-se aquesta situació, l’escollit per tornar seria Xavi González, que va ser descartat la setmana passada. El tècnic també parla sobre el seu retorn a la banqueta del Lloret i explica que “ens coneixíem tots i els jugadors ja sabien de la meva manera d’entrenar”. Assegura que el treball és bo i que s’ha fet “una bona pretemporada”

L’àrbitre: Carrero Romera

La primera tripleta arbitral de la temporada pel CF Lloret pertany al Comitè d’Anoia. L’àrbitre principal serà Sergi Carrero Romera, que estarà acompanyat pels assistents Javier López Indiano i Joan Jordi Muntané Soler. Enguany, en l’aspecte arbitral, hi ha una sèrie de canvis i modificacions de reglament, entre les quals destaca la nova manera de realitzar les substitucions durant un partit. Fins ara, cada equip podia fer un total de cinc canvis, amb la possibilitat d’aturar el joc fins en cinc ocasions cadascun. Per a la present temporada, es mantindran les cinc substitucions però només es podrà aturar el joc en tres ocasions. A més, es podrà utilitzar el temps de descans per fer canvis de manera addicional i aprofitar les aturades del joc de l’equip rival.