dilluns, 27 d’octubre del 2014

CF LLORET 2 - 1 CE JÚPITER


La tarda d’un Lloret pletòric

El CF Lloret va superar per 2-1 el líder de la categoria, el CE Júpiter. Els homes d’Edu Urdiales, en una exhibició de bon joc i alta intensitat, van sumar els tres punts amb els gols de Peke (13’) i Riky, de penal (83’), en un partit en què els visitants només van poder batre la porteria lloretenca en el temps afegit, per mitjà de Kuku.

Guanyar a Lloret de Mar és molt car i en aquesta jornada s’ha tornat a demostrar. La tarda de diumenge en el Camp Municipal d’Esports va tenir el color blau com a únic protagonista. Els jugadors lloretencs, tot i tenir davant un dels equips més potents de la categoria i que encara no havia perdut cap partit, no van tenir cap mena de complexos i van passar per sobre del rival, que va acabar amb dos jugadors menys per les expulsions del capità Javier Serrano i del porter Adrián Buetas. De nou, un dels aspectes clau van ser els penals, que van tornar ser protagonistes en un partit del Lloret, amb un a favor i un en contra. Amb l’1-0, el Júpiter va perdonar des dels onze metres. Riky, en canvi, no va dubtar des de la mateixa distancia.      

Com ja va succeir en la passada jornada davant del Mollet, els homes d’Edu Urdiales es van avançar abans del primer quart d’hora de joc. En el minut 13, una jugada d’Agi per banda esquerra va acabar amb una centrada dins l’àrea que Peke es va encarregar de finalitzar. El davanter selvatà va fer el seu quart gol de la temporada i el Lloret, amb el marcador a favor, va saber controlar el joc al llarg dels primers 45 minuts. El Júpiter únicament va comptar amb una acció de perill, en un xut de Kuku que va marxar desviat. Els lloretencs, per la seva part, van poder marxar al descans amb un segon gol, en una doble ocasió en què el porter Buetas va estar molt encertat. El segon temps no va començar bé. Unes mans de Poderoso dins l’àrea van ser castigades amb un penal favorable al Júpiter. Però la fortuna va estar del costat del Lloret i el llançament es va estavellar en el pal. L’equip va tornar a respirar i, malgrat que els rivals van agafar el control del joc, la bona col·locació i les sortides ràpides al contraatac van ser dos dels punts forts dels locals. En el minut 70, el capità barceloní Serrano va ser expulsat per doble groga i, amb un home més, els lloretencs van saber aprofitar les seves opcions. El 2-0 va arribar des del punt de penal, en el minut 83, per una agressió del porter visitant Buetas, que va ser expulsat, sobre Kutxo. Riky, sense posar-se nerviós, va transformar el penal. Ja en el temps afegit, Kuku, davanter del Júpiter, va fer el 2-1, superant Jaume Prado en el mà a mà. Però no hi havia temps per més i el Lloret va sumar una nova victòria.

L’equip se situa setè, amb 13 punts. La pròxima jornada, desplaçament al camp de l’UE La Jonquera. El partit es jugarà diumenge, a les 16:00h.   

CF Lloret: Prado, Jordi Valls, Pol Gómez, Poderoso, Àlex Bertran (Dani Rivas, 71’), Aparicio, Riky, Bader (Narcís, 59’), Agi (Kutxo, 79’), Peti (Ivi, 46’) i Peke (Ángel, 66’)

CE Júpiter: Buetas, Grifé, Hernández, Martínez (Padrós, 82’), Serrano, Negro (Darbra, 66’), Tejedor (Casassa, 76’), Cañadilla (Rodríguez, 66’), Casillas, Santolalla i Kuku

Gols: 1-0 Peke (13’), 2-0 Riky (p.) (83’) i 2-1 Kuku (93’)

Àrbitre: Martínez Baena (Lleida). T.G.: als locals Bader, Poderoso, Pol Gómez, Peke i Kutxo, i als visitants Negro, Kuku, Martínez, Santolalla i Hernández. T.V.: expulsats els visitants Serrano, per doble groga (70’), i Buetas, amb vermella directa (82’).

Incidències: Jornada 8 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).