divendres, 24 d’octubre del 2014

LA PRÈVIA: CF LLORET - CE JÚPITER


El valent només mor una vegada

El CF Lloret jugarà a casa davant del líder de la categoria, el totpoderós CE Júpiter. Com a novetat, el partit es disputarà diumenge, a les 16:00h. Serà en el Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar, que vol tornar a viure una d’aquelles tardes tan emocionants de futbol que acostuma a protagonitzar el conjunt lloretenc amb rivals d’aquest tipus. Els barcelonins, que arriben a la cita després de remuntar i vèncer el Vic per 3-1, sumen tots els seus partits per victòries i se situen primers, amb 18 punts (amb una jornada menys). Els selvatans, per la seva part, i després del triomf del passat cap de setmana a Mollet per 0-2, són vuitens, amb 10 punts.  

Com va dir Juli César, el covard acostuma a morir moltes vegades al llarg de la seva vida, però el valent només mor una vegada. La valentia és una de les característiques del Lloret d’Edu Urdiales, que es creix durant les grans cites. L’última prova d’aquest fet es va poder comprovar davant del Granollers. En aquesta ocasió, els lloretencs hauran d’oferir un ritme encara més alt, i és que el conjunt barceloní presenta una de les plantilles més potents del campionat. És per això que Urdiales haurà de mentalitzar els seus per afrontar la cita en les millors condicions. El tècnic, en la darrera jornada, va introduir diversos canvis en l’alineació titular i aquestes substitucions van respondre de manera positiva, de la mateixa manera que els homes que van entrar en el segon temps. Veurem quins són els onze escollits per aquest diumenge.   

El lleidatà Miguel Emeterio Martínez Baena serà l’encarregat d’impartir justícia en aquest duel entre el Lloret i el Júpiter. Serà la primera vegada que aquest col·legiat dirigirà un partit dels lloretencs. Els àrbitres assistents seran Santiago Iglesias Oliva i David Sánchez Xuclà. Cap dels dos conjunts arrossega sancions per aquesta jornada.


Què va passar en l’últim Lloret - Júpiter?

El partit de la temporada passada va acabar amb una gran victòria del Lloret per 3-0. Els homes d’Edu Urdiales, immersos en una ratxa positiva de resultats, van superar amb autoritat el Júpiter amb un alt nivell de joc. L’1-0 va arribar en el minut 23, obra de Riky, que va aprofitar el rebuig del porter en un xut d’Àlex Bertran. Abans del descans, en el 39’, Pol Gómez, en una mà a mà, va fer el segon gol de la tarda. A la represa, el Júpiter va buscar la porteria lloretenca amb molta intenció però Gianni va estar molt encertat en les seves accions. El 3-0 el va fer Agi, en el temps afegit, amb una gran jugada personal.

No us oblideu, canvi de dia i d’hora! El Lloret - Júpiter de la jornada 8 de la Primera Catalana es jugarà aquest diumenge, a les 16:00h, en el Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.