dilluns, 20 d’octubre del 2014

CF MOLLET 0 - 2 CF LLORET

Agi i Peti acaben amb la maledicció de Mollet

El CF Lloret va aconseguir el primer triomf de la temporada com a visitant, després de superar el CF Mollet per un marcador de 0-2. Un gol d’Agi en el minut 15 va servir per posar les coses de cara pels homes d’Edu Urdiales, que van resoldre el partit en el tram final (80’), gràcies a un gol de Peti, que va estrenar el seu compte golejador de manera oficial amb el Primer Equip.

Feia molt que el Lloret no aconseguia guanyar a Mollet del Vallès. Ahir, el conjunt entrenat per Edu Urdiales va ser capaç de trencar aquesta ratxa i, a més, va aconseguir guanyar per primera vegada fora aquesta temporada. Si els lloretencs, a més de ser forts a casa, mostren aquest nivell com a visitants, els objectius s’assoliran sense la necessitat d’haver de patir en el tram final de lliga. Però per això encara queda un llarg camí en què els jugadors selvatans hauran de seguir en la mateixa línia que van demostrar aquesta jornada, amb seguretat defensiva i el ritme frenètic en atac que ja es va poder veure davant del Banyoles. A banda dels tres punts, una altra de les noticies positives va ser deixar la porteria a zero, que encara no s’havia aconseguit.

El Lloret va estar ben posicionat sobre el terreny de joc en la major part del temps, a banda de moment puntuals en què el Mollet va ser el dominador de l’esfèrica. Els locals, amb un bon tracte de la pilota, es van topar una vegada i una altra amb la defensa selvatana, que va evitar que les jugades locals es finalitzessin amb èxit. El 0-1 va arribar, pràcticament, en la primera oportunitat de gol clara que es va veure, en el minut 15. Agi, amb un gran xut des de la frontal de l’àrea, va avançar als seus i va firmar el seu tercer gol de la temporada. El Mollet va buscar l’empat abans del descans però no ho va aconseguir, i només va fer intervenir Jaume Prado en dues ocasions, en xuts llunyans. El segon acte va començar amb un fort ritme per part dels rivals, que van estavellar una pilota al pal en els primers minuts de la represa. Poc a poc, el Lloret va tornar a controlar els temps del joc i no es va deixar sorprendre. L’entrada de Peti en el terreny de joc va ser definitiva per sumar els tres punts i és que de les seves botes va sortir el 0-2, el seu primer gol oficial amb la Primera Plantilla. El Mollet va poder retallar distàncies a pilota aturada però els lloretencs van aconseguir mantenir la porteria a zero i marxar a Lloret de Mar amb els tres punts.

El conjunt d’Edu Urdiales finalitza la jornada en el vuitè lloc, amb 10 punts. La pròxima jornada, el Lloret jugarà a casa, davant del líder de la categoria, el Júpiter. El partit es jugarà diumenge, a les 16:00h.

CF Mollet: Flores, Mur, Ruiz, Parra (Arroyo, 65’), Reyes, Vidal (Paredes, 83’), Tejero (Kamassokho, 35’), Collado (Gallart, 35’), Bangoura, Quijada i García (Blanco, 83’)

CF Lloret: Prado, Jordi Valls, Pol Gómez, Poderoso, Àlex Bertran (Bader, 60’), Lobo, Aparicio, Ivi (Peti, 75’), Agi (Ángel, 60’), Narcís (Riky, 46’) i Peke (Dani Rivas, 83’)

Gols: 0-1 Agi (15’) i 0-2 Peti (80’)

Àrbitre: García Peñacoba (Barcelona). T.G.: al local Mur i als visitants Aparicio, Narcís, Àlex Bertran i Lobo.

Incidències: Jornada 7 de la Primera Catalana. Camp Municipal Germans Gonzalvo (Mollet del Vallès).