divendres, 17 d’octubre del 2014

LA PRÈVIA: CF MOLLET - CF LLORET


El Lloret busca el primer triomf com a visitant


El CF Lloret jugarà aquest diumenge, a les 18:00h, en el camp del CF Mollet. Arriba la setena jornada de lliga i els homes d’Edu Urdiales volen la primera victòria com a visitants. El passat cap de setmana, els lloretencs van golejar el Banyoles, per 4-1, confirmant el seu bon moment com a locals, tot i seguir situats en el tretzè lloc, amb 7 punts. Per la seva part, el conjunt rival, que és vuitè amb 9 punts, va caure per 1-0 a Vic. S’espera un partit intens en el Camp Municipal Germans Gonzalvo, que ja fa temps que ha recuperat la seva activitat habitual. Recordem que, la temporada passada, aquest mateix partit es va haver de disputar en el camp del Molletense.

El Lloret jugarà en un dels territoris maleïts fins al moment. En les tres darreres temporades a la Primera Catalana, després de l’últim ascens, no ha estat capaç de guanyar mai, i només ha pogut sumar un empat. El balanç, en tres partits, és de sis gols en contra i un únic gol a favor. Les xifres hauran de canviar si l’equip vol vèncer i tornar cap a La Selva amb la primera victòria com a visitant. Per aquest enfrontament, Edu Urdiales recuperarà el migcampista Pol Gómez, que va complir el seu partit de sanció davant del Banyoles.

L’àrbitre del partit serà César García Peñacoba, del Col·legi de Barcelona. L’última vegada que va dirigir un partit del Lloret va ser fa dues temporades, en un triomf per 0-3 davant del Guíxols. Els seus assistents seran Óscar Romeo Gallen i Daniel Alonso Palenque.


Què va passar en l’últim Mollet - Lloret?

El CF Lloret va perdre per 2-1 en la visita a Mollet de la temporada passada, en un duel ple d’emoció i molt igualat. El partit, que es va jugar en el camp del Molletense, es va decidir en el segon temps, després d’una primera part que va acabar sense gols. Una rematada de cap de Mario Martín, en el 60’, i un contraatac finalitzat per Hassen, en el 78’, van servir per donar un avantatge de dos gols al Mollet, del qual el conjunt lloretenc no es va poder refer. Agi, en el minut 80, va retallar distàncies pels rivals no es van deixar sorprendre i el Lloret va marxar amb una derrota per 2-1.

Setena jornada de lliga, amb l’objectiu de sumar el primer triomf com a visitants. Aquest diumenge, a les 18:00, Mollet - Lloret.